Lia Olguţa Vasilescu şi-a lansat candidatura pentru Primăria Craiovei

Lia Olguța Vasilescu a anunţat, joi seara, pe contul de Facebook, că Biroul Permanent Municipal Craiova i-a aprobat, in unanimitate, candidatura ei la Primăria Craiovei. 

RomaniaTV.net
05 mart. 2020, 19:41
Lia Olguţa Vasilescu şi-a lansat candidatura pentru Primăria Craiovei

”Astazi, Biroul Permanent Municipal Craiova a aprobat, in unanimitate, candidatura mea la Primăria Craiovei. 

Am fost foarte onorata sa constat, in urma sondajului de opinie realizat, ca locuitorii orasului considera ca am fost cel mai bun primar de dupa revolutie si ca un procent foarte mare dintre ei isi doresc sa revin ca primar.

Le multumesc pentru incredere, atat lor cat si colegilor mei, si ii asigur ca, in urmatorii patru ani, voi depune toate eforturile pentru ca toti cetatenii sa se regaseasca in proiectele primariei!
 
In perioada imediat urmatoare voi prezenta echipa si programul cu care vin la primarie, cu o lista de investitii necesare nu doar pentru ridicarea gradului de confort, ci si pentru a avea cel mai frumos municipiu resedinta de judet din Romania!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Lia Olguţa Vasilescu nu exclude ca PSD să fie în sală la votul de învestitură al guvernului Orban. Anunţul făcut de fostul ministru

Olguţa Vasilescu a mai deţinut funcţia de primar al Craiovei în perioada 2012 – 2017. În luna ianuarie 2017, ea a preluat portofoliul Ministerului Muncii, pe care l-a deţinut până în noiembrie 2018.