Liana Voiculescu, dezvăluiri incendiare despre perioada în care Dan Voiculescu a fost închis: ”Nu a acceptat să fie vizitat de fiica sa timp de trei ani”

Liana Voiculescu, soția lui Dan Voiculescu, a vorbit despre perioada în care politicianul și omul de afaceri a fost închis. Femeia spune că acesta a suferit atât de tare încât timp de trei ani nu a acceptat să fie vizitat de fiica sa.

06 mart. 2023, 09:29
Liana Voiculescu, dezvăluiri incendiare despre perioada în care Dan Voiculescu a fost închis: ”Nu a acceptat să fie vizitat de fiica sa timp de trei ani”
Liana Voiculescu, dezvăluiri incendiare despre perioada în care Dan Voiculescu a fost închis

Liana Voiculescu, dezvăluiri incendiare despre perioada în care Dan Voiculescu a fost închis. Liana Voiculescu a dezvăluit și despre cum i-a explicat fiicei sale, Dana, despre lipsa tatălui său din viața lor în perioada în care acesta a fost închis.

Citește și Imagini rare cu Dan Voiculescu și soția lui! Cum arată femeia care îi stă alături fondatorului Antenelor de peste două decenii

Liana Voiculescu, dezvăluiri incendiare despre perioada în care Dan Voiculescu a fost închis

Mai mult, soția lui Dan Voiculescu a dezvăluit că perioada de detenție a soțului său a transformat-o și a apropiat-o de Dumnezeu.

„Treci prin asta, pentru că nu ai cum. Depinde unde te oprești. A fost perioada când copilul avea vârsta adolescenței, foarte dificilă. A fost nevoie să o învăț calea responsabilității, asumarea.

Au fost trei ani. El a avut forța să nu accepte să vină la el. Și astăzi îi mulțumesc pentru asta, pentru că imaginile pe care un copil le vede, pe care nu le realizează pe deplin atunci, îl vor marca toată viața.

Oricum s-a maturizat peste noapte. A înțeles lucruri sau poate că nu în totalitate, timpul și experiențele pe care le va avea o vor face să privească diferit lucrurile și sper, extrem de înălțător, la un moment dat, e drumul lung până acolo… Tot ce am dorit să fac pentru ea a fost să-i arăt că sunt o mamă bună, să-i explic că ceea ce alege să facă poate avea o conotație bună sau rea.

Astăzi, dacă ar fi să vă răspund la întrebare, ce i-am spus, simt strângerea în brațe, îmbrățișarea aia nebună, revenirea, întoarcerea, sigur că îi mulțumesc lui Dumnezeu, Maicii Domnului, tuturor sfinților, cărora m-am rugat și în felul meu sunt convinsă că m-au ajutat să fiu cine sunt astăzi”, a declarat Liana Voiculescu, la podcastul Altceva.

Este pentru prima dată când Liana Voiculescu apare public și vorbește despre perioada în care Dan Voiculescu a fost condamnat și închis.

Cadoul special primit de soția lui Dan Voiculescu de ziua sa

Liana Voiculescu a avut parte de o aniversare cu adevărat specială! Cancan.ro a prezentat ce cadou special a primit soția lui Dan Voiculescu.

În vârstă de 76 de ani, proprietarul Antenelor își iubește foarte mult soția, căreia i-a organizat o petrecere spectaculoasă, acolo unde a participat cele mai apropiate persoane din viața ei.

În imagini se poate observa buchetul imens de trandafiri pe care l-a primit de la soțul ei, care i-a fost alături în ultimii 20 de ani.

Cel mai frumos cadou primit a fost filmulețul montat de fiica ei, Dana, în care cei mai dragi apropiați i-au transmis mesaje de suflet.

Liana Voiculescu a fost sincer impresionată de felicitări, dar mai ales de modul în care fiica ei a ales să o bucure de ziua ei. La petrecere a participat și mama Lianei Voiculescu, care în acest an, a împlinit vârsta de 85 de ani.

Cadrul s-a păstrat intim, Liana fiind înconjurată de prieteni și familie. Când vine vorba despre viața personală, doamna Voiculescu este cunoscută pentru discreție și bun gust, iar pentru petrecerea dată în cinstea ei și-a dorit un program artistic compus doar dintr-un solo de vioară.

După decesul tragic al primei sale soții, fondatorul Antenelor s-a recăsătorit cu Liana, cea alături de care a adoptat-o, la începutul anilor 2000, pe Dana, o fetiță născută în octombrie 1999.

Citește și Fiica cea mica a magnatului Dan Voiculescu intră în afaceri. Tânăra de 23 de ani s-a asociat cu soţul unei foste candidate la prezidenţiale