Liberalii se CEARTĂ între ei pentru MITINGUL eşuat din ziua moţiunii

Liberalii s-au acuzat reciproc după eşecul protestului pe care l-au organizat cu ocazia moţiunii. Conducerea partidului dă vina pe liderii de filiale, pe motiv că n-au reuşit să aducă suficienţi oameni la miting. Primul dintre acuzaţi este şeful PNL Bucureşti, Teodor Atanasiu care a mobilizat numai jumătate din cei 6.000 de oameni pe care trebuia să îi aducă în faţa Parlamentului, potrivit România TV.

30 sept. 2015, 08:47
Liberalii se CEARTĂ între ei pentru MITINGUL eşuat din ziua moţiunii

PNL a anunţat iniţial că vor aduce 15.000 de oameni la mitingul din Parcul Izvor care să protesteze faţă de Guvern. Liberalii nu au reuşit să ducă la îndeplinire acest plan, la miting ajungând doar câteva mii de oameni, potrivit România TV.

Citeşte şi: MITING PNL în ziua moţiunii. Gorghiu şi-a transmis mesajul pe Facebook. Prezenţa, sub aşteptări UPDATE

În şedinţa PNL, liberalii s-au acuzat reciproc că nu au reuşit să mobilizeze destui oameni. În acest context, exista o circulară a conducerii PNL în care se stipula clar câţi oameni trebuie aduşi de către fiecare filială.

Principalul vinovat pentru eşecul mitingului a fost considerat şeful PNL Bucureşti, Teodor Atanasiu, care trebuia să ajungă 6.000 de oameni, potrivit România TV. Acesta a reuşit să aducă doar 3.000 de oameni. Nici alte filiale nu au reuşit să îndeplinească acest obiectiv, cum a fost filiala Ilfov, de unde trebuia să vină 1.000 de persoane şi au venit doar 800.

Au existat şi filiale fruntaşe precum filiala Prahova care a adus 1.200 de oameni.