Licoarea miraculoasă care previne cancerul. Ingredientele se găsesc în orice bucătărie

Există o licoare miraculoasă care ajută la detoxifierea colonului, prevenind riscul apariţiei cancerului, reumatismului şi bolile de inimă. Ai nevoie doar de trei ingrediente simple, ingrediente care se găsesc în orice bucătărie.

08 mart. 2021, 23:51
Licoarea miraculoasă care previne cancerul. Ingredientele se găsesc în orice bucătărie
Licoarea miraculoasă care previne cancerul. Ingredientele se găsesc în orice bucătărie

Licoarea miraculoasă care previne cancerul. Este vorba despre o băutură care ajută la detoxifierea colonului, prevenind riscul apariției unor boli precum cancerul, reumatismul, atrofierea sistemului nervos și bolilor de inimă.

Licoarea miraculoasă care previne cancerul

Ştim cu toţii că alimentația joacă un rol extrem de important pentru sănătate. Mierea de albine și oțetul de mere ajută la detoxifierea organismului.

Mierea are un conţinut mare de glucide, în proporţie de 80%, dar şi vitamine, enzime, glucoză şi fructoză. Consumată regulat, mierea are efecte imediate, datorită structurii sale complexe şi nivelului echilibrat asigurat glicemiei, potrivit dcmedical. 

Băutura miraculoasă care previne cancerul. Ingrediente

– 1 linguriţă de miere

– 1 linguriţă de oţet de mere

– 1 cană de apă caldă

Tot ce trebuie să faci este să amesteci cele trei ingrediente. Bea această licoare în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol.

Citeşte şi Mierea de albine. 13 beneficii pentru sanatate. Cum de prepara cel mai delicios remediu de miere cu scortisoara

Miere si scortisoara, ingredientele perfecte pentru sanatatea ta. Iata cum sa le combini

Dieta pe baza de miere si scortisoara este noul trend in materie de scaderea in greutate si detoxifiere si multi dieteticieni grabindu-se sa o recomande. Este insa adevarat ce se spune despre aceasta noua „minune” in materie de slabire?

Nu exista niciun miracol cand vorbim despre o dieta, insa scortisoara si mierea au anumite beneficii pentru sanatate, iar Amy Shapiro, nutritionist si fondatoarea Real Nutrition NYC a dezvaluit care sunt acestea.

Inainte de asta trebuie vorbit despre abilitatile miere si scortisoarei in ceea ce priveste detoxifierea.

Citeşte şi Beneficiile nautului, cunoscute de mii de ani in Orientul Mijlociu. Ce boli vindeca mierea de Manuka

Miere si scortisoara, detoxifiant

Spre deosebire de alti detoxifianti dieta pe baza de miere si scortisoara nu sustine ca trebuie sa te infometezi pentru a scapa de surplusul de greutate. Privarea organismului de alimente nu este niciodata o miscare inteleapta. De fapt, inseamna adaugarea unui aliment in dieta ta. In fiecare dimineata inainte de micul dejun si seara inainte de a merge la culcare bea pe stomacul gol o ceasca din aceasta infuzie speciala. Cei care au incercat sa faca asta confirma abilitatea mierei si a scortisoarei de a-i ajuta sa slabeasca si sa se mentina supli.

Reteta:
– ½ lingura de scortisoara;
– o lingura miere

– apa fiarta.

Pune scortisoara in ceasca si apoi toarna apa fiarta peste ea. Lasa-o asa timp de 30 de minute.

Dupa ce amestecul s-a racit adauga mierea.

Bea jumatate din amestec seara, inainte de culcare, iar restul in dimineata urmatoare.