Lider AUR, arestat într-un dosar de proxenetism! Prima reacţie după ce a aflat decizia instanţei VIDEO

Ancuţa Cârcu, prim-vicepreședinte AUR Galați, a fost săltată de poliţişti, după ce judecătorii au decis arestarea acesteia într-un dosar de proxenetism.

05 mart. 2021, 20:33
Lider AUR, arestat într-un dosar de proxenetism! Prima reacţie după ce a aflat decizia instanţei VIDEO

Judecătoria Câmpia Turzii a admis cererea procurorilor prin care fosta PRM-istă Anca Cârcu, în prezent prim-vicepreședinte AUR Galați, a fost arestată. Ea locuieşte în Tenerife, unde deţine un club.

„În această seară, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale- Compartimentul Urmăriri au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis în cursul acestei zile, de către Judecătoria Turda. Mandatul a fost emis pe numele unei femei de 38 de ani, din Rebrișoara, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracțiunii de proxenetism.

Femeia se află în custodia polițiștilor și va fi dusă în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud”, au anunţat polițiștii, conform Ştiripesurse.

Viorica Ancuţa Cârcu, lider al partidului AUR, este acuzată de proxenetism şi se află deja în custodia poliţiştilor. Fosta PRM-istă a anunţat că va contesta decizia.

„Am aflat cu stupoare că în după-masa asta a fost admisă propunerea de arestare făcută pe numele meu. Nu credeam sincer că în Statul de drept “românia” cineva mai poate fi privat de libertate fără nicio probă. Sper ca în raport de mine nu s-a comis vreo eroare judiciară şi pur şi simplu am fost tratată la pachet cu ceilalţi inculpaţi, fiind cu toţii arestaţi fără nicio diferenţă. În câteva zile voi avea contestaţia în faţa Tribunalului Cluj, unde am înţeles că judecătorii sunt mai bine pregătiţi decât la judecătoria Câmpia Turzii. Îmi pun (încă) toată încrederea în justiţie că va face dreptate în cazul meu”, a scris Anca Cârcu, pe Facebook.

Ancuța Cârcu (AUR) a fost ARESTATĂ! Prima ei reacţie

„Este o zi foarte tristă. Sunt extrem de îndurerată şi nu pentru că am făcut ceva rău. Am fost pusă în acelaşi ghiveci cu cei care în felul lor, prin ceea ce arată procurorii, au vina lor. Este foarte trist. Am sunat la Poliţie aici ca să nu trimită după mine acel circ mediatic. Nu e nevoie să mă ia cu cătuşe la mână! Nu e nevoie. Din Tenerife, chiar şi cu acest COVID nenorocit, m-am îndreptat în a mea ţară pentru a mă prezenta procurorului şi judecătorului pentru a vedea ce acuzaţii mi se aduc”, a precizat Ancuţa Cârcu, într-un mesaj video.

Citeşte şi: Sexy-peremista Ancuța Cârcu ar face parte dintr-o reţea de prostituţie. Procurorii cer arestarea sa

„Sexy-peremista” Ancuța Cârcu ar fi implicată într-o amplă rețea de prostituție întinsă până-n Tenerife. Procurorii au cerut arestarea ei.

Anchetatorii au cerut arestarea altor patru persoane, din filiera spaniolă a rețelei de proxenetism: Gheorghe Săiceanu, despre care se spune că este finul de cununie al lui Mihai Moldovan, el fiind acuzat că este șeful prostituției din sudul insulei Tenerife, Sorin Alexoae, Robert Negoescu, locotenentul lui Săiceanu, și Viorica Ancuța Cârcu.

Cei patru au fost audiați din Spania, prin sistem de videconferință de un judecător de la Judecătoria Turda. Ancuța Cârcu este mama unui copil.

„Această individă, Anca Cârcu, e o prostituată din Bistriţa, şi-mi asum răspunderea. De altfel am şi dat-o în judecată, am cerut cred că o sută de mii de euro daune morale, avocaţii mei ştiu. Ea s-a prostituat la benzinăria din Bistriţa, pe urmă a plecat în Spania, America, s-a prostituat şi acolo. Cereţi studiile acestei Cârcu, la 31 de ani are nouă clase, că a fost exmatriculată de la liceu pentru prostituţie”, spunea, la vremea respectivă, Vadim, despre Sexy-peremista.

Citeşte şi: Partidul AUR mai câştigă un membru de vază: „Sexy peremista” s-a înscris în formaţiunea lui George Simion


loading...