Sexy-peremista Ancuța Cârcu ar face parte dintr-o reţea de prostituţie. Procurorii cer arestarea sa

„Sexy-peremista” Ancuța Cârcu ar fi implicată într-o amplă rețea de prostituție întinsă până-n Tenerife. Procurorii cer arestarea sa

10 feb. 2021, 21:42
Sexy-peremista Ancuța Cârcu ar face parte dintr-o reţea de prostituţie. Procurorii cer arestarea sa

”Sexy-peremista” Viorica Ancuța Cârcu ar face parte dintr-o rețea de prostituție! Înscrisă în AUR și aflată în Spania, unde era implicată în proxenetism, Ancuța Cârcu așteaptă decizia judecătorilor, după ce procurorii români au cerut arestarea sa preventivă.

Totul a survenit ca urmare a interlopului Mihai Moldovan, zis ”Calu”, din Turda, acuzat de complicitate la proxenetism, șantaj , cămătărie și influențarea martorilor, iar procurorii au extins cercetările.

Anchetatorii au cerut arestarea altor patru persoane, din filiera spaniolă a rețelei de proxenetism: Gheorghe Săiceanu, despre care se spune că este finul de cununie al lui Mihai Moldovan, el fiind acuzat că este șeful prostituției din sudul insulei Tenerife, Sorin Alexoae, Robert Negoescu, locotenentul lui Săiceanu, și Viorica Ancuța Cârcu.

Cei patru au fost audiați din Spania, prin sistem de videconferință de un judecător de la Judecătoria Turda. Ancuța Cârcu este mama unui copil.

„Această individă, Anca Cârcu, e o prostituată din Bistriţa, şi-mi asum răspunderea. De altfel am şi dat-o în judecată, am cerut cred că o sută de mii de euro daune morale, avocaţii mei ştiu. Ea s-a prostituat la benzinăria din Bistriţa, pe urmă a plecat în Spania, America, s-a prostituat şi acolo. Cereţi studiile acestei Cârcu, la 31 de ani are nouă clase, că a fost exmatriculată de la liceu pentru prostituţie”, spunea, la vremea respectivă, Vadim, despre Sexy-peremista.

Bistrițeanca este urmărită pe Facebook de peste 180.000 de persoane, live-urile sale adunând mii de like-uri, comentarii și distribuiri. Aceasta abordează tot felul de subiecte, de la politică la relațiile de cuplu. Ancuța Cârcu este stabilită în Tenerife de mai mulți ani, alături de familia sa. Aceasta a și scos la vânzare casa din comuna Rebrișoara, unde a copilărit.

Deocamdată nu se știe ce implicație ar avea Ancuța Cârcu în dosarul de prostituție întins până în Tenerife. Ancuța Cârcu ar urma să fie audiată la prânz din Spania, prin videoconferință, de un judecător de la Judecătoria Turda, care va decide dacă dă undă verde sau nu pentru arestarea sa.

Bistrițeanul.ro a încercat să o contacteze pe Ancuța Cârcu, deocamdată fără rezultat.

Tragedie în familia fostei PRM-iste Ancuţa Cârcu. Fratele ei a murit într-un accident de circulaţie