Lider mafiot italian, prins de poliţie după 31 de ani de căutări. Unde a fost găsit bărbatul este incredibil

Pasquale Scotti, un lider mafiot italian, a fost condamnat pentru 20 de crime, însă a reuşit să plece din ţară, fiind capturat în Brazilia după 31 de ani.

27 mai 2015, 06:51

Pasquale Scotti, lider al grupului mafiot din Napoli, Camorra, a evadat dintr-un spital italian în 1984, unde primea îngrijiri după ce fusese împuşcat de poliţie. Într-un final, după trei decenii, el a fost găsit în oraşul brazilian Recife, după ce amprentele i-au confirmat identitatea, potrivit The Guardian.

Citeşte şi O româncă a fost EXECUTATĂ în stil mafiot în Italia

Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru delapidare, crimă şi infracţiuni legate de arme de foc între 1980 şi 1983, existând un mandat de arestare pe numele său în 1991. Scotti a fost arestat în Recife într-o operaţiune desfăşurată în comun de poliţia din Napoli, ofiţeri italieni antimafia, poliţia braziliană şi Interpol.

Informaţiile din Brazilia afirmă că Scotti, în vârstă de 56 de ani, a fost arestat în timp ce îşi ducea la şcoală cei doi copii, în vârstă de 12 şi, respectiv, 15 ani. El folosea pseudonimul Francisco de Castro Visconti, deţinea o companie de import de alimente şi era partener la un club de noapte. Mafiotul avea acte false şi avea dreptul să voteze în Brazilia.

Citeşte şi TREI GLOANŢE au nimicit o familie: O româncă şi fiul ei, UCIŞI de bărbatul de care femeia divorţa