Lider PMP: TRAIAN BĂSESCU este în concediu, se odihneşte. Elena Udrea va rămâne la ŞEFIA partidului

Traian Băsescu nu a avut nicio apariţie publică de la încheierea mandatului prezidenţial. Adrian Rădulescu, fost consilier prezidenţial şi lider PMP Dâmboviţa, a declarat, luni, la România TV, că fostul şef al statului se află în concediu, însă va reveni la momentul oportun în prim-plan. Rădulescu a făcut şi un anunţ-supriză: Elena Udrea va rămâne la şefia PMP în urma unui "vot de încredere".

19 ian. 2015, 15:47
Lider PMP: TRAIAN BĂSESCU este în concediu, se odihneşte. Elena Udrea va rămâne la ŞEFIA partidului

Adrian Rădulescu a declarat, la România TV, că Traian Băsescu are nevoie de „o perioadă de odihnă si linişte” după cele două mandate prezidenţiale.

„Domnul preşedinte este în concediu, se odihneşte, după 10 ani de muncă. (…) După o vacanţă binemeritată, cu siguranţă se va alătura acestui proiect, PMP, pentru ca este proiectul dumnealui”, a spus fostul consilier prezidenţial.

Acesta a negat că Traian Băsescu şi-a propus să revină în viaţa politică numai după sacrificarea Elenei Udrea, din cauza gravelor sale probleme de imagine, şi înlocuirea acesteia cu un politician care să nu-i fie incomod.

CITEŞTE ŞI PMP, în căutarea unui nou lider. Cine ar putea fi succesorii Elenei Udrea la ŞEFIA partidului

În acest context, Adrian Rădulescu a lansat ideea rămânerii Elenei Udrea la şefia PMP, invocând acordarea unui vot de încredere la Congresul PMP din februarie.

Rădulescu a argumentat că Udrea „îndeplineşte toate calităţile” de a conduce PMP şi, deocamdată, ea nu a făcut altceva decât să-şi anunţe dorinţa de a se retrage, dar această dorinţă „nu este şi a partidului”

„Vom vedea dacă vom dori şi noi sa facă acest pas lateral. (…) Cu siguranţă, Elena Udrea va rămâne la şefia PMP. Va primi un vot de încredere la Congresul din 8 februarie. Asta ne dorim cei mai mulţi din partid”, a spus Adrian Rădulescu. 

Elena Udrea: Traian Băsescu NU ÎNCAPE în niciun partid. Nu se va înscrie în PMP