Lider PNL și-a angajat fiul consilier la Ministerul Economiei în starea de urgență

Unul dintre băieții deputatului PNL Laurențiu Leoreanu, chestor al Camerei Deputaților, s-a angajat, în plină stare de urgență generată de pandemia Covid-19, în funcția de consilier la Ministerul Energiei, Economiei și Mediului de Afaceri.

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 10:34
Lider PNL și-a angajat fiul consilier la Ministerul Economiei în starea de urgență

Din declarația de avere, de proaspăt consilier la Cabinetul unui secretar de stat din Ministerul Economiei, ce a fost completată în data de 16 aprilie, aflăm că Alex Leoreanu a câștigat, anul trecut, peste 70.000 de lei de la Ministerul Apărării Naționale (56.400 lei – salariu, 12.648 lei – normă de hrană, 3.600 lei – contravaloare echipament), informează atacul.ro.

Tânărul Leoreanu a mai câștigat din 14.400 de lei și 4.050 de euro din închirierea apartamentelor pe care le deține în Roman, cumpărat în 2017, și București, cumpărat în 2019. Alex Leoreanu conduce un autoturism Jeep, fabricat în anul 2015.

Nu are datorii, nici la bănci, nici la persoane fizice, ceea ce înseamnă că a avut bani puși deoparte pentru achizițiile imobiliare pe care le-a făcut în ultimii trei ani, mai scrie sursa citată.

Citeşte şi: Gabriela Firea a răbufnit la adresa Guvernului Orban: Nu se doreşte să se cunoască adevărul, nu se doreşte ca românii să fie informaţi