Lider PSD: „Copiii din România umiliţi de cozile de topor ale guvernului PNL”

Liderul senatorilor PSD Radu Preda lansează un atac virulent la adresa premierului Ludovic Orban și ministrului Florin Cîțu care se opun majorării alocațiilor, susținând că cei doi îi umilesc pe copiii din România.

RomaniaTV.net
10 iun. 2020, 07:17
Lider PSD: „Copiii din România umiliţi de cozile de topor ale guvernului PNL”

„CopiIi din România umiliți de cozile de topor ale Guvernului PNL!

• Orban și Cîțu ne anunță cu tupeu că nu mai vor să dea pomeni electorale copiilor din România!

• Unul spune că alocația e o pomană altul că legea pentru dublarea alocației e neconstituțională și a fost aprobată după votarea bugetului.

• Cei doi impostori liberali care dictează acum cum sunt cheltuiți banii româniilor au uitat că alocația reprezintă o formă de ocrotire a statului acordată tuturor copiilor, fără discriminare, iar legea pentru dublarea alocațiilor a fost votată de PSD înainte de lege bugetului!

• Ipocrizia cea mai mare este la șeful celor două cozi de topor liberale, Klaus Iohannis, care a promulgat întâi bugetul și apoi legea pentru dublarea alocațiilor ca să aibă o justificare pentru respingerea legii!

• Imoralitatea a continuat după ce a fost promulgată până la urmă legea pentru dublarea alocațiilor, deși se știa la Cotroceni că PNL o va modifica prin OUG și o va amâna la nesfârșit!

• Anul trecut când PNL propus un amendament pentru dublarea alocațiilor, Guvernul PSD a pus legea în aplicare și a mărit alocațiile!

• Românii îi vor trage la răspundere pe cei doi artizani ai blocării dublării alocațiilor pentru copii la cele două runde de alegeri care vor urma! Orban și Cîțu alături de turmele lor de politruci vor fi sancționați la vot!

#GuvernIncompetent”, scrie Preda.


loading...
Partenerii noștri