Liderii PNL îi cer lui Florin Cîţu demiterea lui Vlad Voiculescu. „Circul, bâlbâiala şi bătaia de joc au umplut paharul”

Vicepreşedintele PNL Ben Oni Ardelean a declarat sâmbătă că va solicita premierului Florin Cîţu, în cadrul Biroului Politic Naţional al partidului, demiterea de urgenţă a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

10 apr. 2021, 11:43
Liderii PNL îi cer lui Florin Cîţu demiterea lui Vlad Voiculescu. „Circul, bâlbâiala şi bătaia de joc au umplut paharul”

„În calitate de vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, voi solicita premierului Florin Cîţu, în cadrul Biroului Politic Naţional, demiterea de urgenţă a lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii. Tot circul, bâlbâiala şi bătaia de joc la adresa pacienţilor de la Spitalul Foişor a umplut paharul. Pacienţii cu diferite boli nu mai pot fi ignoraţi şi daţi la o parte în detrimentul pacienţilor infectaţi cu COVID. Chiar dacă managementul Spitalului Foişor s-a opus transformării în unitate COVID-19, printr-o scenă similară cu prelungirea carantinării Timişoarei, s-a dat un ordin – ignorând voinţa şi argumentele celor de acolo – prin care au fost evacuaţi în toiul nopţii zeci de pacienţi”, a scris Ben Oni Ardelean pe Facebook.

Citeşte şi Adriana Săftoiu, despre solicitarea demisiei lui Vlad Voiculescu. „Cineva arată că este incompetent”

El a adăugat că ministrul Sănătăţii este direct răspunzător de trauma trăită de pacienţii evacuaţi, avizând propunerea DSU.

Semnalez de câteva luni bune derapajele, stângăciile şi atitudinea acestui ministru. Din păcate, nu am avut parte de revizuiri ale strategiei, gândirii, comunicării sau creării de proceduri. Este clar pentru toată lumea că domnul Voiculescu este depăşit de situaţie, iar astfel vom face un bine atât lui, cât şi pacienţilor din România. Ministerul Sănătăţii are nevoie de un ministru competent la cârma sa. Să-l găsim urgent„, a transmis Ardelean.

Citeşte şi Preşedintele Sanitas îi cere demisia lui Vlad Voiculescu, după scandalul cu evacuarea Spitalului Foişor: „Opriţi-vă! Aşa nu se mai poate!”

Demiterea lui Vlad Voiculescu a fost cerută de mai multe personalităţi publice şi asociaţii după scandalul de vineri seară, de la Spitalul Foişor, de unde pacienţii au fost evacuaţi forţat, pentru că Ministerul Sănătăţii a decis transformarea unităţii în spital Covid.


loading...