Liderul UDMR: Traian Băsescu nu ne-a informat despre propunerea Ponta-premier

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune că, la consultările de la Palatul Cotroceni, din februarie, preşedintele Traian Băsescu nu le-a spus nimic reprezentanţilor Uniunii despre varianta Ponta-premier.  

RomaniaTV.net
21 mart. 2012, 12:32
Liderul UDMR: Traian Băsescu nu ne-a informat despre propunerea Ponta-premier

Întrebat miercuri dacă preşedintele Traian Băsescu a informat UDMR despre intenţia de a-l pune premier pe liderul PSD, Victor Ponta, liderul UDMR a negat. 

Nu, la întâlnirea noastră de atunci, el a făcut o propunere pe care noi am agreat-o. Era vorba despre Mihai Răzvan Ungureanu, premierul României. Alte discuţii noi nu am avut cu preşedintele Traian Băsescu, dar n-aş vrea să intru în astfel de comentarii în acest moment„, a spus Kelemen Hunor.

Liderul UDMR nu a vrut să se pronunţe dacă ar fi fost de acord cu propunerea Ponta în cazul în care aceasta le-ar fi fost făcută de către şeful statului.

„Avem un guvern care funcţionează bine şi va funcţiona acest guvern şi această coaliţie până la alegeri. În funcţie de opţiunea electoratului, vom vedea ce se va întâmpla după 2012”, a conchis Kelemen Hunor.