Lidia Buble a plecat din casa unde locuia cu Răzvan Simion. Motivul pentru care a ales să stea la părinţi

Lidia Buble a plecat din casa în care locuia cu Răzvan Simion şi a mers să stea cu părinţii. Aceasta a publicat mai multe fotografii în care apare alături de surorile sale din Deva, iar din acest motiv tot felul de zvonuri au început să apară.

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 14:22
Lidia Buble a plecat din casa unde locuia cu Răzvan Simion. Motivul pentru care a ales să stea la părinţi

Se pare că motivul pentru care a luat această decizie este starea de sănătate a tatălui său, în ultimele două luni nu s-a simţit prea bine.

Citeşte şi: Cum s-a fotografiat Lidia Buble în toaletă. Fanii s-au întrebat dacă este ea: „Să-ţi fie ruşine”

„Am venit ca să am grijă de tati și să o ajut pe mama. Tata nu se simte bine de doua luni. Ei au avut grijă de noi atâția ani, iar acum este rândul nostru”, a declarat Lidia Buble.

Chiar dacă au apărut zvonuri conform cărora relația dintre frumoasa artistă Lidia Buble și prezentatorul de televiziune Răzvan Simion s-ar fi încheiat, aceasta menționează că sunt mai fericiți ca oricând.

Lidia Buble şi Răzvan Simion îşi doresc un copil

Lidia Buble şi Răzvan Simion formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Artista a declarat că relaţia lor este foarte puternică şi chiar îşi doresc un copil.

Despre o posibilă nuntă încă nu se aude nimic, însă speră să iasă din această carantină cu un nou membru şi anume un bebeluş.

Citeşte şi: Răzvan Simion, vacanţă cu fosta soţie. Lidia Buble a lipsit din peisaj

„După cum mă ştiți, eu sunt o persoană cu un moral ridicat, orice ar fi. Așa sunt și acum, pentru că iau izolarea ca timpul pe care nu l-am avut, pentru a-l petrece în liniște, acasă, alături de iubitul meu. Ies rar, atunci când trebuie să mai cumpăr anumite alimente necesare. În rest, respect regulile impuse și stau cuminte în casă și ies prin curte, la aer, soare.

Eu şi Răzvan suntem izolați împreună, bineînțeles! (râde) Noi avem activități diverse, de la gătit împreună, vizionat serialele preferate, până la relaxat pe terasa casei noastre. Și, nu în ultimul rând, ne petrecem mai mult timp acum, alintându-ne și răsfățându-ne. Poate, cine știe, când ieșim din izolare, ieșim 3!  

Spre uimirea unora (sau nu ), ne înțelegem mai bine ca oricând, și, da, izolarea ne-a apropiat și mai mult. Așa că, de unde atâta ceartă, când noi fructificăm timpul în iubire din belșug?!

Gura lumii nu o poți astupa, iar noi suntem mai bine ca oricând. Cred că, din plictiseală sau pierdere de vreme, lumea comentează și așa ceva, dar am învățat să nu mai ascult părerile (mai ales, negative) altora. El este dragostea vieții mele!„, a declarat Lidia Buble pentru Click.ro.