Lidia Buble a primit o veste tristă. Artista este urmărită de ghinion: „Nu există pedeapsă mai mare”

Lidia Buble a primit o veste tristă. După ce a fost atacată în vacanța din Saint-Tropez, acum artista se confruntă cu noi probleme. De această dată, sănătatea îi este afectată. Recent, a primit recomandări din partea medicilor, de care nu este deloc încântată, însă, nu are încotro.

17 aug. 2023, 13:14
Lidia Buble a primit o veste tristă. Artista este urmărită de ghinion: „Nu există pedeapsă mai mare”

Lidia Buble a primit o veste tristă. Este una dintre cele mai apreciate și iubite artiste din România, atât pentru vocea sa minunată, cât și pentru faptul că este foarte sociabilă pe rețelele sociale, acolo unde se bucură de un număr impresionant de fani.

Citește și: Lidia Buble, în culmea fericirii! Iubitul său milionar cu 30 de ani mai în vârstă i-a pus inelul pe deget

Lidia Buble a primit o veste tristă

În ultima perioadă, cântăreața a avut numeroase show-uri de susținut, iar oboseala și efortul și-au spus cuvântul. Deși mulți sunt cei care și-ar dori să o audă cântând, artista nu poate să își etaleze talentul, dar nici să vorbească, pentru că trebuie să facă o pauză pentru a se reface.

Medicul i-a recomandat o pauză vocală, așa că pentru câteva zile, până sâmbătă, Lidia Buble nu are voie să scoată niciun cuvânt. Vedeta le-a dat vestea și fanilor din mediul online și le-a mărturisit acestora că pauza vocală o să fie o adevărată provocare pentru ea, având în vedere că este o persoană extrem de vorbăreață.

E deranj mare. Până sâmbătă intru în pauză vocală. Pentru o vorbăreață ca mine nu există pedeapsa mai mare”, a scris Lidia Buble, într-o postare pe Instagram.

Lidia Buble, agresată într-un restaurant din Saint-Tropez

Artista stătea la masă și s-a ridicat pentru puțin timp, iar la un moment dat, o franzelă i-a trecut pe lângă cap. Nu a durat mult, iar mai apoi a simțit un jet pe picioare. Lidia Buble a rămas șocată când și-a dat seama ce se întâmplă. Se pare că o femeie a aruncat în ea cu o chiflă și cu două pahare de șampanie. Deși cel mai probabil voia să îi dea ori în față, ori pe haine, însă nu a nimerit-o.

Oameni buni, ca să vedeți la ce cote înalte au ajuns gelozia și prostia, eu sunt șocată. Stau, stau, stau, și-mi trece o franzelă, o pită, o chiflă pe lângă cap.  Mai stau un pic și simt un jet pe picioare, ca și cum ți-a dat cineva cu un lighean de apă pe picioare. Mai stau un pic, al doilea val. 

(…). Ne uităm și vedem pe una în spate, ce mare satisfacție pe ea că o dat cu chifla, sau ce era aia, și cu două pahare de șampanie spre mine. Ea, de fapt, își dorea să-mi dea în față sau pe haine, dar nu m-a nimerit decât pe picioare. Noi și tot restaurantul am rămas șocați. Tot restaurantul se uita la femeia aia, nu înțelegea nimeni reacția ei.

Boală grea gelozia asta. Îmi era rușine de rușinea ei. Rămâi șocat să vezi oameni care recurg la astfel de gesturi din gelozie. Nu înțeleg care era supărarea ei. Și în Saint-Tropez, și într-un loc foarte bine cotat. Fără cuvinte am rămas”, a povestit Lidia Buble.