Lidia Buble, în culmea fericirii! Iubitul său milionar cu 30 de ani mai în vârstă i-a pus inelul pe deget

Răzvan Simion a devenit istorie pentru Lidia Buble, care acum se iubește cu un milionar celebru cu 30 de ani mai în vârstă decât ea. Artista este în culmea fericirii, după ce partenerul său i-a oferit un superb inel cu diamant.

RomaniaTV.net
29 iul. 2023, 18:40
Lidia Buble, în culmea fericirii! Iubitul său milionar cu 30 de ani mai în vârstă i-a pus inelul pe deget
Lidia Buble, în culmea fericirii!

Lidia Buble, în culmea fericirii! Lidia Buble pare că în sfârșit și-a găsit liniștea și echilibrul în brațele afaceristului Horațiu Nicolau, care nu ratează nicio ocazie să o răsfețe.

Citește și Lidia Buble l-a uitat pe Răzvan Simion. Anunțul făcut de artistă: „Sunt fericită, răsfățată și iubită”

Lidia Buble, în culmea fericirii!

Recent, artista a primit din partea iubitului său milionar un inel cu diamant, despre care s-a spus că ar fi unul de logodnă. Cu toate, acestea artista a ținut să facă lumină în acest caz și a dezvăluit care este povestea din spatele cadoului extravagant.

”Nu m-am logodit! Toată lumea, când a văzut inelul… Inclusiv ieri, că am fost la un magazin să-mi cumpăr un parfum, vaaaai, felicitări, te-ai logodit! I-am zis: ce aveți? Păi uite cât e diamantul! Inelul este de logodnă! Dar nu e. E un inel pe care l-am primit, pur și simplu, de apreciere. Deci, nu este de logodnă, este doar un inel foarte frumos. Este superb.

L-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani și pentru că eu nu am avut un inel adevărat. Bine, plasticuri din astea de scenă am avut, dar un inel adevărat, pe care să-l port în fiecare zi, nu. Pe ăsta nu o să-l mai dau jos”, a declarat Lidia Buble pentru Cancan.ro.

Despre Horațiu Nicolau, Lidia Buble are doar cuvinte de laudă. Deși afaceristul este mai în vârstă decât ea cu 30 de ani, vedeta nu pare deranjată de acest aspect și spune că este un bărbat special care o face foarte fericită.

„Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu. Cred că m-am fript de prea multe ori, nici acum nu mi-a trecut. Eu sunt o carte deschisă, dar nu mă ajută întotdeauna. Cred că oamenii vor să știe mai mult de mine, despre muzica mea. Lidia din Ardeal e fericită, răsfățată și iubita de toată lumea. În ultimii ani sunt și mai fericită, iar când mai vine și altcineva și aduce plus valoare sunt și mai fericită”, a mai spus cântăreața.

Citește și Lidia Buble a fost jefuită! Cum a rămas artista fără două genţi de valoare şi fără bijuteriile cu diamante