Lidia Buble a semnat cu Pro TV. La ce emisiunea va apărea cântăreaţa

Lidia Buble a semnat cu Pro TV. Este una dintre dintre cele mai curajoase vedete din showbizul autohton şi spunem asta pentru că îi plac foarte tare provocările, iar asta a dovedit, printre altele, când a participat la Asia Express.

22 iul. 2022, 11:14
Lidia Buble a semnat cu Pro TV. La ce emisiunea va apărea cântăreaţa
Lidia Buble a semnat cu Pro TV

Lidia Buble a semnat cu Pro TV. Artista a făcut un super show la Asia Express, unde a participat alături de sora ei, Estera. Fanii cântăreţei se vor bucura foarte tare de noua veste, pentru că idolul lor va apărea la o nouă emisiune, de această dată, la postul concurent.

Lidia Buble a semnat cu Pro TV

Pro TV-ul a început deja să facă ultimele pregătiri pentru noul sezon al emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar lista concurenților este cât se poate de surprinzătoare. Prezentatori vor fi Adela Popescu și Cabral, iar printre numele vehiculate ale concurenților se numără Lidia Buble, fostul fotbalist Giani Kiriță, Alexandra Ungureanu, dar și Ioana Filimon, potrivit Fanatik.ro.

Proiectul se va filma de data aceasta în Republica Dominicană și nu în Africa. Concurenții vor pleca în noua aventură, duminică, pe 24 iulie.

Citeşte şi: Lidia Buble nu mai are nici un pic de rușine. Vedeta a dezvăluit cum înjură „pocăiții”

Câți bani cere Lidia Buble ca să cânte o oră la nuntă

Lidia Buble e una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Printre concerte, piese la radio, mers la studio, repetiții, interviuri, artista își face timp și pentru evenimentele private.

Artista, în vârstă 29 de ani, acceptă să cânte și la nunți, însă cine ia în calcul această variantă e bine să știe că suma nu e deloc mică. Pentru a cânta o oră, artista cere o sumă de 2.600 de euro. Pentru patru ore, prețul ajunge la peste 10.000 de euro.

Lidia Buble cântă de când era foarte mică. În copilărie cânta în biserică, alături de surorile sale și tatăl lor, care e preot. Ulterior, însă, talentul ei a ieșit la lumină și a ajuns să fie cunoscută de o țară întreagă.