Lidia Buble îşi donează hainele refugiaţilor din Ucraina: „Acum este momentul”

Lidia Buble îşi donează hainele refugiaţilor din Ucraina. Artista nu a rămas indiferentă la suferinţele vecinilor ucraineni care au venit la noi în ţară şi vrea să ofere o mână de ajutor. Împreună cu mai multe persoane, a decis să facă o faptă bună.

17 mart. 2022, 08:19
Lidia Buble îşi donează hainele refugiaţilor din Ucraina: „Acum este momentul”
Lidia Buble îşi donează hainele refugiaţilor din Ucraina

Lidia Buble îşi donează hainele refugiaţilor din Ucraina. Cântăreaţa a făcut o selecție în dressing şi a strâns un morman de haine pe care vrea să le doneze femeilor afectate de război. Vedeta a pus de-o parte hainele care consideră că le-ar prinde bine ucrainencelor.

Lidia Buble îşi donează hainele refugiaţilor din Ucraina

Anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare, chiar de ea, îndemnând şi pe fani să facă acelaşi lucru.

Ce credeți că fac? M-am apucat să fac curățenie la haine. Acest morman de haine o să ajungă la refugiații ucraineni. Am hotărât împreună cu mai multe persoane să le dăm o mână de ajutor, așa că tot ce avem pe acasă le putem da lor. Dacă aveți și voi pe acasă lucruri pe care nu le mai folosiți și vreți să faceți o faptă bună, acum este momentul. (…)„, a declarat Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble se alături astfel celorlalte nume însemnate din showbiz-ul românesc care au dat o mână de ajutor refugiaților. Printre vedetele au făcut numeroase fapte bune se numără Oana Roman, Denisa Filcea, Ioana Năstase, Gabriela Prisăcariu, Gabriela Cristea, însă și multe altele, fiecare dintre ele dând dovadă de solidaritate și afecțiune.

Citeşte şi: Lidia Buble, schimbare radicală de look! Artista a renunțat la culoarea blondă a părului. Cum îi stă acum – FOTO

Lidia Buble riscă până la 7 ani de închisoare

Giugiu Saltelechi, vicepreședinte Sindicat Europol, a vorbit despre cazul Lidiei Buble și a explicat că riscă o pedeapsă a închisorii de la 2 până la 7 ani. Din fericire, acesta susține că vedeta ar putea beneficia și de închisoare cu suspendare.

Vorbim de infracțiunea de dare de mită, iar în acest context persoana implicată riscă o pedeapsă a închisorii de la 2 până la 7 ani, cuantum maxim. Bineînțeles că pot fi până la urmă niște circumstanțe atenuante, în funcție de ce rezultă în cadrul judecății, și ar putea să beneficieze inclusiv de o pedeapsă a închisorii cu suspendare, însă legal ne raportăm la astfel de condiții, atât cei ce au primit mită, cât și cei care au oferit mită, ar trebui să suporte aceleași consecințe în mod egal”, a declarat vicepreședintele Sindicatului Europol  la Antena Stars.