Lidia Buble, adepta dietei vegetariene și a masajului cu bambus: „Sunt, oarecum, vegetariană”

Lidia Buble a dezvăluit ce dietă ține pentru a se menține mereu în formă. Vedeta spune că nu are complexe fizice și se simte foarte bine în corpul ei.

08 mart. 2023, 17:20
Lidia Buble, adepta dietei vegetariene și a masajului cu bambus: „Sunt, oarecum, vegetariană”
Lidia Buble dezvăluie secretul siluetei sale

Lidia Buble a dezvăluit că sportul și o alimentație sănătoasă sunt cheia succesului său atunci când vine vorba de siluetă. Cântăreața spune că este o persoană activă și că ziua ei începe cu o rutină de îngrijire facială.

Artista iubește masajele cu bambus și le include în programul ei de îngrijire personală. Aceasta a început să facă din nou antrenamente în sala de sport, lucru care o ajută să aibă o formă fizică deosebită.

Citește și: Cum arată, de fapt, Lidia Buble, naturală și fără filtre de înfrumusețare. Artista s-a afișat nemachiată FOTO

„De mică am fost sportivă, cred că, și în momentul de față, am o disciplină bine pusă la punct. Am grijă să mănânc sănătos, să îmi fac rutina de îngrijire facială pentru a fi, mai tot timpul, cu tenul aerisit și curat, am reînceput ședințele la sală și, de nelipsit în programul meu, masajul cu bambus”, a declarat Lidia Buble pentru spynews.ro.

Lidia Buble este vegetariană

Alimentația sa este, de asemenea, foarte importantă pentru un corp sănătos și o stare de spirit bună. Lidia Buble este vegetariană, singura carne pe care o mănâncă fiind cea de pește. Carnea o înlocuiește cu paste, salate și, supă cu tăiței de casă care este și preferata ei.

Citește și: Veste bombă în showbiz-ul românesc! Denis Roabeș de la The Motans va deveni tătic. Cine este femeia cu care urmează să își petreacă restul vieții

„Eu sunt, oarecum, vegetariană, iar în afară de pește, nu mănânc carne deloc. De mică am acest stil alimentar sănătos. Din meniul meu zilnic nu lipsesc peștele, pastele, salatele și, deliciul suprem, supa cu tăiței de casă (primiți de la mama mea).În rest, ca și dulce, atunci când am un cheat day, mă delectez cu o plăcintă cu mere sau… jeleuri!”, a mai spus Lidia Buble.

Aceasta a adăugat că energia și entuziasmul pe care le are pentru muzică contribuie la starea ei și spune că niciodată nu a avut complexe fizice.