Veste bombă în showbiz-ul românesc! Denis Roabeș de la The Motans va deveni tătic. Cine este femeia cu care urmează să își petreacă restul vieții

Denis Roabeș, solistul de la The Motans, și iubita lui urmează să devină părinți! Cei doi au fost surprinși în ipostaze cât se poate de romantice pe străzile din Capitală.
Alina Costache
08 mart. 2023, 16:09
Veste bombă în showbiz-ul românesc! Denis Roabeș de la The Motans va deveni tătic. Cine este femeia cu care urmează să își petreacă restul vieții

Denis Roabeș, solistul de la The Motans, urmează să devină tătic! Paparazzii de la SpyNews au reușit să surprindă câteva imagini de la plimbarea de seară a cuplului. Celebrul cântăreț este cât se poate de grijuliu cu iubita sa, iar imaginile o dovedesc. Acestea îl surprind pe la solistul din trupa The Motans în compania logodnicei lui, Bianca. Aceasta este însărcinată în câteva luni, iar Denis este în culmea fericirii.

Citește și: Așa arată Bianca, superba iubită a lui Denis de la The Motans. Cum a cunoscut-o artistul pe aleasa inimii lui, cea care îi inspiră melodiile: „E insula mea”

Bianca Spermezan este o actriță româncă care a reușit să îl convingă pe Denis Roabeș să renunțe la burlăcie și să se așeze la casa lui. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar pentru că amândoi sunt persoane publice, au preferat să păstreze discreția cu privire la viața lor personală.

Denis Roabeș este cât se poate de îndrăgostit

În anul 2019, Denis Roabeș își întâlnea marea iubire. Bianca Spermezan a fost cea care l-a cucerit și trei ani mai târziu l-a dus în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi au o relație care pare perfectată și sunt cât se poate de fericiți împreună. Acum, aceștia sunt pregătiți să treacă la nivelul următor, iar în curând familia lor se va mări.

Frumoșii îndrăgostiți s-au ținut de mână și au avut o plimbare romantică. La un moment dat, cei doi s-au oprit să se joace cu o pisică aflată în curtea unei case. Denis Roabeș, avea în mână și o pungăn cu mâncare, pe care a lăsat-o din mână, pentru a-și ajuta iubita, în momentul în care aceasta s-a aplecat să se joace cu micuța felină.

Tânăra ar fi deja însărcinată de câteva luni, ceea ce înseamnă că până la momentul cel mare nu a mai rămas foarte mult timp. Cuplul mai are foarte puțin până va putea să își strângă bebelușul în brațe.

Așa cum ne-a demonstrat până acum, solistul de la The Motans este destul de discret cu viața privată și până acum nu a oferit prea multe detalii despre sarcina partenerei sau sexul bebelușului.

Citește și: Delia intervine în scandalul momentului. Ce spune despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi: „Dacă vezi dincolo de spartul semințelor…”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!