Veste bombă în showbiz-ul românesc! Denis Roabeș de la The Motans va deveni tătic. Cine este femeia cu care urmează să își petreacă restul vieții

Denis Roabeș, solistul de la The Motans, și iubita lui urmează să devină părinți! Cei doi au fost surprinși în ipostaze cât se poate de romantice pe străzile din Capitală.

08 mart. 2023, 16:09
Veste bombă în showbiz-ul românesc! Denis Roabeș de la The Motans va deveni tătic. Cine este femeia cu care urmează să își petreacă restul vieții

Denis Roabeș, solistul de la The Motans, urmează să devină tătic! Paparazzii de la SpyNews au reușit să surprindă câteva imagini de la plimbarea de seară a cuplului. Celebrul cântăreț este cât se poate de grijuliu cu iubita sa, iar imaginile o dovedesc. Acestea îl surprind pe la solistul din trupa The Motans în compania logodnicei lui, Bianca. Aceasta este însărcinată în câteva luni, iar Denis este în culmea fericirii.

Citește și: Așa arată Bianca, superba iubită a lui Denis de la The Motans. Cum a cunoscut-o artistul pe aleasa inimii lui, cea care îi inspiră melodiile: „E insula mea”

Bianca Spermezan este o actriță româncă care a reușit să îl convingă pe Denis Roabeș să renunțe la burlăcie și să se așeze la casa lui. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar pentru că amândoi sunt persoane publice, au preferat să păstreze discreția cu privire la viața lor personală.

Denis Roabeș este cât se poate de îndrăgostit

În anul 2019, Denis Roabeș își întâlnea marea iubire. Bianca Spermezan a fost cea care l-a cucerit și trei ani mai târziu l-a dus în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi au o relație care pare perfectată și sunt cât se poate de fericiți împreună. Acum, aceștia sunt pregătiți să treacă la nivelul următor, iar în curând familia lor se va mări.

Frumoșii îndrăgostiți s-au ținut de mână și au avut o plimbare romantică. La un moment dat, cei doi s-au oprit să se joace cu o pisică aflată în curtea unei case. Denis Roabeș, avea în mână și o pungăn cu mâncare, pe care a lăsat-o din mână, pentru a-și ajuta iubita, în momentul în care aceasta s-a aplecat să se joace cu micuța felină.

Tânăra ar fi deja însărcinată de câteva luni, ceea ce înseamnă că până la momentul cel mare nu a mai rămas foarte mult timp. Cuplul mai are foarte puțin până va putea să își strângă bebelușul în brațe.

Așa cum ne-a demonstrat până acum, solistul de la The Motans este destul de discret cu viața privată și până acum nu a oferit prea multe detalii despre sarcina partenerei sau sexul bebelușului.

Citește și: Delia intervine în scandalul momentului. Ce spune despre relația Oanei Matache cu Radu Siffredi: „Dacă vezi dincolo de spartul semințelor…”