Lidia Buble dă cărţile pe faţă despre relaţia cu Răzvan Simion: „Eu spun că da, la cum stă treaba acum”

În ultima vreme s-a tot spus că relaţia dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion nu ar fi numai lapte şi miere, ba din contră, cei doi ar fi la un pas de despărţire.

RomaniaTV.net
08 apr. 2020, 15:22
Lidia Buble dă cărţile pe faţă despre relaţia cu Răzvan Simion: „Eu spun că da, la cum stă treaba acum”

În cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV, artista a mărturisit că în relația lor nu există nicio problemă și, mai mult de atât, când se termină perioada de carantină nu ar fi exclus ca cei doi să devină părinți.

Citeşte şi: Răzvan Simion, vacanţă cu fosta soţie. Lidia Buble a lipsit din peisaj

Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treabă acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, a declarat Lidia Buble, extrem de bucuroasă.

Adela Popescu a mai întrebat-o pe Lidia Buble cum se înțelege cu Răzvan Simion și dacă în relația lor apar certuri.

Nu, culmea nu ne certăm. Cumva îmi era teamă de treaba asta și spuneam ‘auzi ce ne facem acum că toată ziua ești pe capul meu și invers. Și văd că ne înțelegem foarte bine. Gătim împreună, ne uităm la seriale, avem ce să facem, chiar nu ne plictisim. Trebuie să recunosc că eu sunt cea care e mai optimistă, pozitivă de fiecare dată”, a mai spus Lidia Buble.

„Cred că sunt bolnavă din dragoste”

Totul este incitant atunci când se vorbește despre intimitatea vedetelor, fiindcă fanii sunt dornici să afle nu numai ce se află în spatele ușilor închise ale locuințelor, ci – mai ales – cum se desfășoară ”evenimentele” în dormitor.

Citeşte şi: Cum s-a fotografiat Lidia Buble în toaletă. Fanii s-au întrebat dacă este ea: „Să-ţi fie ruşine”

 Lidia Buble și Răzvan Simion nu reușesc, nici ei, să scape de unele întrebări de-a dreptul incomode, iar Lidia a fost ”chestionată” chiar de Mihai Morar. Frumoasa vedetă a intrat în joc și a făcut dezvăluiri… fierbinți. Este fericită și își trăiește fericirea în fiecare zi, Răzvan Simion o răsfață permanent, iar o ”dietă pe bază de iubire” este recomandată oricui.

”Cred că sunt bolnavă din dragoste. Nu ştiu când am fost tristă ultima dată, pentru că în ultima vreme sunt foarte fericită. Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste a fost să mi se spună că sunt o zână’‘, a declarat Lidia Buble la Antena Stars.