Lidia Buble DEZVĂLUIE secrete din relaţia cu Răzvan Simion

Lidia Buble a făcut NOI declaraţii despre relaţia sa cu Răzvan Simion.

RomaniaTV.net
07 sept. 2015, 10:38
Lidia Buble DEZVĂLUIE secrete din relaţia cu Răzvan Simion

Prezentă recent la unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale anului, Lidia Buble nu a fost lăsată în pace de reporterii de la WoWBiz şi în final a făcut dezvăluiri despre cum decurge viaţa sa de când a decis să îşi schimbe stilul alimentar şi de când are o relaţie cu Răzvan Simion.

„Am slăbit foarte mult, mi-am dorit foarte mult să slăbesc. După ce m-am lăsat de gimnastică am acumulat câteva kilograme în plus şi nu ma simţeam bine şi am vrut să redevin ca înainte, să ajung la kilogramele pe care le-am avut înainte. Am ţinut dieta şi am făcut foarte mult sport. Nu prea mănânc carne, doar fructe de mare şi în rest fructe şi legume multe, iar dulciurile le-am eliminat aproape de tot, foarte rar mănânc dulce.

Iubitul? Care iubit? Toată lumea mi-a spus că sunt foarte frumoasă şi le mulţumesc.

Gătesc, dar nu întotdeauna pentru că sunt foarte mult plecată şi nu-mi prea permite timpul, dar când pot şi am timp gătesc cu mare drag. Nu ştiu dacă îi place sau nu, ce gătesc, lui Răzvan. De ce mă întrebaţi pe mine? Trebuie să-l întrebaţi pe el. Nu vreau să comentez despre subiectul ăsta”, a declarat Lidia Buble.