Lidia Buble, dezvăluiri despre starea sa. Recent, a fost condamnată la închisoare cu suspendare: „Sunt mulţumită”

Cum se simte Lidia Buble. Artista a scăpat de curând de dosarul în care era anchetată. A fost condamnată la un de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității, după ce în urmă cu doi ani a încercat să mituiască doi polițiști.

15 mai 2023, 17:12
Lidia Buble, dezvăluiri despre starea sa. Recent, a fost condamnată la închisoare cu suspendare: „Sunt mulţumită”
Lidia Buble, dezvăluiri despre starea sa

Lidia Buble, dezvăluiri despre starea sa. Cântăreața a mărturisit că este într-o perioadă bună din viaţa ei, se simte încrezătoare și a dorit să le transmită încă o dată femeilor că sunt frumoase așa cum sunt, prin cea mai recentă melodie a sa.

Citeşte şi: Sătulă să fie criticată pentru aspectul fizic, Lidia Buble a luat o măsură neașteptată: „Mi se tot spune că am nasul prea mare”

Lidia Buble, dezvăluiri despre starea sa

Am primit foarte multe mesaje de-a lungul timpului, în care femeile mă întrebau cum reușesc să am atâta încredere în mine. Cu toate că aproape de fiecare dată primesc mesaje răutăcioase în care mi se spune ori că am un nas prea mare, ori că sunt prea slabă. Mă bucur să știu că pot să le fiu de folos și piesa pe care tocmai am scos-o este pentru atunci când nu au un moment tocmai roz.

Nu sunt nici pe departe o femeie frumoasă sau perfectă, dar consider că reușim să ne facem și mai plăcute în momentul în care frumusețea vine din interior, empatie, dragoste față de semenii noștri.

Nu mi-aș dori să schimb absolut nimic la mine, sunt mulțumită de mine exact așa cum sunt. Niciodată nu am avut vreun complex sau vreo frustrare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în primul rând că mi-a dat multă sănătate să le pot face pe toate”, declara Lidia Buble pentru wowbiz.ro.

Lidia Buble, adepta dietei vegetariene

Artista iubește masajele cu bambus și le include în programul ei de îngrijire personală. Aceasta a început să facă din nou antrenamente în sala de sport, lucru care o ajută să aibă o formă fizică deosebită.

De mică am fost sportivă, cred că, și în momentul de față, am o disciplină bine pusă la punct. Am grijă să mănânc sănătos, să îmi fac rutina de îngrijire facială pentru a fi, mai tot timpul, cu tenul aerisit și curat, am reînceput ședințele la sală și, de nelipsit în programul meu, masajul cu bambus”, a declarat Lidia Buble pentru spynews.ro.

Alimentația sa este, de asemenea, foarte importantă pentru un corp sănătos și o stare de spirit bună. Lidia Buble este vegetariană, singura carne pe care o mănâncă fiind cea de pește. Carnea o înlocuiește cu paste, salate și, supă cu tăiței de casă care este și preferata ei.

Eu sunt, oarecum, vegetariană, iar în afară de pește, nu mănânc carne deloc. De mică am acest stil alimentar sănătos. Din meniul meu zilnic nu lipsesc peștele, pastele, salatele și, deliciul suprem, supa cu tăiței de casă (primiți de la mama mea).În rest, ca și dulce, atunci când am un cheat day, mă delectez cu o plăcintă cu mere sau… jeleuri!”, a mai spus Lidia Buble.