Lidia Buble este în doliu. A făcut anunţul cu lacrimi în ochi: „Urla de durere, era ceva înfiorător”

Lidia Buble este în doliu. Artista trece prin momente dificile, după ce căţeluşul ei, Bubbly, pe care îl avea de cinci ani şi jumătate, s-a stins din viaţă în urmă cu două săptămâni. Atunci, vedeta anunţa vestea tristă, însă abia acum a povestit de ce anume suferea patrupedul.

11 nov. 2022, 08:33
Lidia Buble este în doliu. A făcut anunţul cu lacrimi în ochi: „Urla de durere, era ceva înfiorător”
Lidia Buble este în doliu

Lidia Buble este în doliu. Artista a aflat de moartea cățelușului ei la o zi după ce avusese un concert, atunci când s-a trezit cu un mesaj din partea medicului veterinar în care o anunța că patrupedul ei loial s-a stins din viață, în urma unui stop cardio-respirator.

Cățelușul suferea de fapt și de o malformație la inimă foarte gravă, de care nici artista şi nici medicii la mersese nu au știut, decât după ce căţelul a murit. Doctorul i-a spus că Lidiei că Bubbly a fost ‘un erou’, deoarece a reușit să supraviețuiască cinci ani și jumătate cu această afecțiune cardiacă rară.

Citeşte şi: Lidia Buble a primit cadou de la tatăl ei un loc de veci. Cât a costat neobişnuitul dar

Lidia Buble este în doliu

Scuzați-mi fața, dar mi-a apărut filmulețul acela cu Bubbly și m-au răscolit amintirile. V-am promis că o să vă povestesc ce s-a întâmplat cu Bubbly. Va rămâne pentru totdeauna în inima mea, s-a transformat într-un îngeraș. Bubbly, în cei cinci ani și jumătate de viață pe care i-a avut, a avut mai multe crize, avea niște dureri extraordinar de mari și uneori zici că urla ca un om de durere, voma, nu mai putea să meargă, cădea din picioare. Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest subiect. Îmi este super dor de el.

Bubbly avea două mari probleme de sănătate. Eu știam. Era vorba despre pancreatita și rinichii, cu rinichii era praf. Eu am vrut să îl și castrez. Doctorii mi-au zis că o să mai trăiască doar câteva luni. Undeva în fișa lui scria că avea ceva probleme cu inimioara, dar nu mi-au fost prezentate ca fiind grave. În urma cu două săptămâni mi-a făcut o criză, voma, nu mai putea să își facă nevoile cum trebuie, începea să șchiopăteze, de la durere. Criza aceasta nu a fost atât de gravă, față de altele. Urla ca un om de durere, era ceva înfiorător.

Mi se părea că Bubbly se simte din ce în ce mai rău, se transformase într-o legumă, nu mai putea să meargă absolut deloc, nu dormea, nu mai voia să mănânce…Nu mai suport să plâng, în ziua în care a murit Bubbly, am simțit că mor. Eram în stare să iau orice fel de pastilă…„, a povestit Lidia Buble, pe pagina sa de Instagram.