Lidia Buble a primit cadou de la tatăl ei un loc de veci. Cât a costat neobişnuitul dar

Lidia Buble a dezvăluit că tatăl ei i-a dăruit un loc de veci în Deva, orașul său natal, chiar de ziua sa. Viorel Buble este pastor la biserica penticostală "Emanuel" din oraş, fiind îndrăgit de întreaga comunitate.

03 oct. 2022, 09:37
Lidia Buble a primit cadou de la tatăl ei un loc de veci. Cât a costat neobişnuitul dar
Lidia Buble a primit cadou de la tatăl ei un loc de veci. Cât a costat neobişnuitul dar

Lidia Buble a primit cadou de la tatăl ei un loc de veci. Artista a şocat pe toată lumea când a dezvăluit ce cadou neobişnuit a primit de la tatăl său. Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Viorel Buble a decis să achiziționeze un loc de veci, care conform site-urilor de specialitate ar fi costat 8.000 de lei. Vedeta a vorbit despre acest subiect în cadrul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar ceilalţi concurenţi au rămas fără reacţie, scrie wowbiz.ro.

Lidia Buble, pusă la colț de tatăl ei. Ce spune acesta despre relațiile fiicei sale: „Nu e ce trebuie pentru tine, măi, tati!”

Lidia Buble a avut o cădere nervoasă în emisiunea difuzată de Pro TV. Vedeta a început să plângă și să țipe atunci când a trebuit să mănânce o tarantulă. „Nu pot, nu!”, a strigat plângând, vedeta. Chiar dacă inițial a crezut că nu poate să mănânce așa ceva, cântăreața a tăiat tarantula în bucăți și a mâncat-o cu mâna, asta în timp ce lacrimile îi curgeau pe obraji. Provocările din Republica Dominicană nu sunt deloc ușoare pentru Lidia Buble. Dar se pare că artista încasează o sumă impresionantă de bani pentru a face parte din echipa concurenților care participă la competiția din jungla dominicană.

Lidia Buble s-a făcut de râs la Asia Express. Vedeta nu a știut să localizeze Marea Neagră pe harta României: „Mintea mea era blanc” VIDEO

Potrivit informațiilor din presa mondenă, artista încasează 5.000 de euro pe săptămână în urma contractului semnat cu Pro TV.