Lidia Buble iubeşte din nou. Cine este bărbatul misterios cu care s-a afişat pe Instagram

Lidia Buble a atras atenția cu o postare recentă pe Instagram. Cântăreața de 28 de ani pare să fi trecut peste durerea pricinuită de despărţirea de Răzvan şi şi-a deeschis braţele pentru alt bărbat.

09 aug. 2021, 19:47
Lidia Buble iubeşte din nou. Cine este bărbatul misterios cu care s-a afişat pe Instagram

Lidia Buble iubeşte din nou. Artista a postat pe Instastory un selfie alături de un bărbat misterios. Nu i-a dezvăluit numele, nu i-a arătat nici chipul, story-ul surprinyându-l pe acesta cu spatele. Cei doi sunt îmbrățișați, ea privește către aparatul de fotografiat, iar lui i se vede perfect tatuajul de pe ceafă. Acesta reprezintă un ochi a cărui privire seamănă foarte mult cu privirea Lidiei Buble.

Lidia Buble iubeşte din nou, după despărţirea de Răzvan Simion

Cântăreața nu a făcut nicio declarație până acum despre o nouă poveste de iubire. De la despărțirea de Răzvan Simion, aceasta e prima apariție a artistei alături de un bărbat. Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit anul trecut, dar el a rămas în continuare managerul ei. Cântăreața a aflat că Răzvan Simion trăiește o nouă poveste de iubire și a reacționat în urmă cu ceva vreme.

Citeste si Daniela Crudu s-a despărțit de iubitul ei. Detaliile care indică finalul poveștii de dragoste

Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă” , a spus Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.

Răzvan Simion şi-a sărbătorit cei 41 de ani alături de iubita lui, Daliana Răducan, în Seychelles.

Citeste si Ramona de la Clejani, dezvăluiri șocante despre abuzurile la care a fost supusă de fostul soț: „Nu mă respecta, mă trata ca pe o sclavă”