Lidia Buble, mărturisiri cu lacrimi în ochi despre momentul în care era să își ucidă sora: „S-a făcut neagră la față, nu mai respira!”

Lidia Buble are 10 frați, mezina fiind Lorena, despre care cântăreața a povestit cu lacrimi în ochi o întâmplare care i-a marcat copilăria. Este vorba despre un accident banal, care a avut loc în casa părintească, pe vremea când artista avea doar 10 ani.

10 ian. 2023, 13:24

Lidia Buble, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, a fost invitată recent la podcastul „Lucruri Simple”, moderat de Horia Brenciu.

Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre episodul traumatizant din copilărie, care i-a lăsat răni adânci în suflet. Lidia a mărturisit că atunci când avea doar 10 ani, a fost la un pas să își omoare sora cea mică, din cauza unui accident banal, produs din neatenție.

Lidia Buble: „Din cauza mea, era cât pe ce să nu mai fie în viață!”

Ciiți și: Lidia Buble nu l-a uitat pe Răzvan Simion: „Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”

Cântăreața a făcut o greșeală atunci când Lorena avea doar câteva luni, care i-ar fi putut fi fatală, însă Dumnezeu a făcut o minune și a salvat-o de la moarte.

Cu lacrimi în ochi, cântăreața regretă și acum clipa în care a decis să meargă spre pătuțul surorii sale mai mici.

„Am trecut prin niște lucruri grele împreună. Din cauza mea, era cât pe ce să nu mai fie în viață. Doctorii i-au fracturat o mânuță la naștere. Mama ne-a interzis să o mai luăm în brațe, ca să nu îi facem și mai mult rău. Într-o zi mama a intrat în baie să își spele părul, eram doar noi două acasă. Am fugit la pătuțul ei (n.r al surorii) și am luat-o în brațe și am început să mă port ca și cu o păpușă. Și am aruncat-o si am scăpat-o pe gresie”, a povestit printre lacrimi, Lidia Buble.

Acela a fost momentul în care Lidia Buble era convinsă că își omorâse sora. Șocată și speriată, artista a fugit atunci de acasă, însă cu ultimele puteri a reușit să îl sune pe tatăl său, care era la Biserică. Vedeta spune că rugăciunile tatălui ei care este preot, au făcut ca Lorena să fie și acum în viață.

„S-a făcut neagră la față, nu mai respira. Mama a luat-o în brațe și a mers cu ea în cameră. A leșinat. Am apucat să îl sun pe tatăl meu la Biserică să se întoarcă acasă că Lori este pe moarte. Am fugit de acasă, în spatele blocului, într-o grădină și până la 1 dimineața nu am avut curaj să mă întorc. Eu în momentul ăla știam că mi-am omorât sora, eu nu știam ce s-a mai întâmplat cu ea. Când m-am întors, mă așteptam ca în momentul în care mă întorc în casă, tata să mă ia și să mă arunce de la etajul 4. El a luat-o pe mami și pe Lori si au rugat doctorii să facă o radiogafie. Ea nu mai avea nicio sansă, avea tot capul crăpat, au spus doctorii. S-au întors acasă… mama era distrusă. S-au rugat Domnului, i-au făcut ungerea cu untdelemn și au mers din nou la spital. Tata i-a rugat pe doctori să facă o nouă radiografie. La a doua, Lori arăta perfect, nu mai avea nimic”, a povestit cântăreața.

Citiți și: Lidia Buble, dezvăluiri fără perdea. Artista se gândește la căsătorie și copii: „Trei băieți, dacă se poate”