Lidia Buble, petrecere de pomină în familie. Ce eveniment a avut loc la Deva. Artista și-a anunțat fanii

Lidia Buble, petrecere de pomină în familie. Vedeta a revenit la Deva, pentru un eveniment cu totul special. Membrii familiei Buble s-au reunit pentru a-i sărbători pe doi dintre băieți, frații artistei.  

27 feb. 2023, 12:02
Lidia Buble, petrecere de pomină în familie. Ce eveniment a avut loc la Deva. Artista și-a anunțat fanii
Lidia Buble, petrecere de pomină în familie

Lidia Buble, petrecere de pomină în familie. Sunt în total 11 copii, dar doi dintre băieți sunt născuți fix în aceeași zi, Elisei, 27 de ani, și Beniamin, 44 de ani. La 17 ani distanță, părinții Lidiei Buble s-au bucurat să aibă câte un fiu, în exact aceeași zi din calendar.

Citește și: Întrebarea grosolană pe care Horia Brenciu i-a adresat-o Lidei Buble: „Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău?”

Lidia Buble, petrecere de pomină în familie

Nu de puține ori, solista și-a prezentat surorile pe Instagram, dar acum și-a expus și frații. Ea a arătat imagini de la petrecerea pe care familia a organizat-o pentru a-i sărbători pe Beniamin și Elisei.

Lidia Buble are o familie extrem de unită. Tatăl fraților Buble este pastor la Biserica Emanuel din Deva, iar soția lui s-a ocupat toată viața de familie și de copii. Părinții le-au insuflat celor 11 frați dragoste de familie și unitate, astfel că aceștia țin mereu aproape, chiar dacă viața i-a dus în alte colțuri ale lumii.

Cântăreața s-a bucurat de petrecerea din familie și că a fost răsfățată cu tot felul de bunătăți. În plus, și-a vizitat bunicul de 96 de ani.

Lidia Buble era să își ucidă sora

Cântăreața a făcut o greșeală atunci când Lorena avea doar câteva luni, care i-ar fi putut fi fatală, însă Dumnezeu a făcut o minune și a salvat-o de la moarte. Cu lacrimi în ochi, cântăreața regretă și acum clipa în care a decis să meargă spre pătuțul surorii sale mai mici.

Am trecut prin niște lucruri grele împreună. Din cauza mea, era cât pe ce să nu mai fie în viață. Doctorii i-au fracturat o mânuță la naștere. Mama ne-a interzis să o mai luăm în brațe, ca să nu îi facem și mai mult rău. Într-o zi mama a intrat în baie să își spele părul, eram doar noi două acasă. Am fugit la pătuțul ei (n.r al surorii) și am luat-o în brațe și am început să mă port ca și cu o păpușă. Și am aruncat-o si am scăpat-o pe gresie”, a povestit printre lacrimi, Lidia Buble.

Acela a fost momentul în care Lidia Buble era convinsă că își omorâse sora. Șocată și speriată, artista a fugit atunci de acasă, însă cu ultimele puteri a reușit să îl sune pe tatăl său, care era la Biserică. Vedeta spune că rugăciunile tatălui ei care este preot, au făcut ca Lorena să fie și acum în viață.

S-a făcut neagră la față, nu mai respira. Mama a luat-o în brațe și a mers cu ea în cameră. A leșinat. Am apucat să îl sun pe tatăl meu la Biserică să se întoarcă acasă că Lori este pe moarte. Am fugit de acasă, în spatele blocului, într-o grădină și până la 1 dimineața nu am avut curaj să mă întorc.

Eu în momentul ăla știam că mi-am omorât sora, eu nu știam ce s-a mai întâmplat cu ea. Când m-am întors, mă așteptam ca în momentul în care mă întorc în casă, tata să mă ia și să mă arunce de la etajul 4. El a luat-o pe mami și pe Lori si au rugat doctorii să facă o radiogafie.

Ea nu mai avea nicio sansă, avea tot capul crăpat, au spus doctorii. S-au întors acasă… mama era distrusă. S-au rugat Domnului, i-au făcut ungerea cu untdelemn și au mers din nou la spital. Tata i-a rugat pe doctori să facă o nouă radiografie. La a doua, Lori arăta perfect, nu mai avea nimic”, a povestit cântăreața.