Lidia Buble mai vrea o dată la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce condiţii are pentru Pro TV

Lidia Buble a mâncat tarantulă la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, dar vrea să mai participe încă o dată la emisiune. Dar de această dată vine cu o condiţie clară pentru producătorii de la Pro Tv.

09 dec. 2022, 09:33

Lidia Buble a mâncat o tarantulă la sezonul 2 al show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, difuzat la Pro tv, dar tot nu a reușit să scape de fobia de păianjeni. Cu toate acestea, cântăreața a mărturisit că, deşi se teme de păianjeni, nu ar refuza să se întoarcă în Dominicană pentru o nouă ediţie a emisiunii.

Sincer, m-aș mai întoarce, am spus asta încă din prima zi în care am ieșit, ce crezi.. nu mă așteptam. M-aș mai întoarce, dar doar cu condiția în care eu aș putea să-mi aleg echipa. Pentru că a fost cel mai greu, de fapt, să supraviețuiești cu oamenii cu care ai fost în echipă. Mai greu decât confruntarea cu animăluțele, mai greu decât să mănânci orice scârboșenie.

Asta a fost cel mai greu. Lupta cea mai mare și cea mai grea s-a dat în câmp, între noi. Și eu, fiind un om foarte pașnic, foarte cald, care de obicei se înconjoară de dragoste și de energie pozitivă… pentru mine chiar a fost greu să stau sub presiune”, a povestit Lidia Buble, pentru ciao.ro.

Citeşte şi: Anisia Gafton, primele declarații după ce a câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „În momentele grele mă gândeam să nu o dezamăgesc”

 

Lidia Buble, despre Anisia: A reușit să fie om de la începutul competiției până la sfârșit

Lidia Buble a avut numai cuvinte de laudă pentru câștigătoarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Anisia Gafton.

Eu nu o susțin doar pentru că este femeie și pentru că-mi este prietenă totodată. A fost foarte puternică, a reușit să fie om de la începutul competiției până la sfârșit. A fost concurenta cu cele mai multe jocuri câștigate și niciodată nu s-a dat în lături de la nimic. A mâncat tot ce i s-a pus în față….

Și faptul că a reușit să ajungă în finală alături de doi baieți eu cred că asta spune multe„, a mai spus Lidia Buble.