Lidia Buble, probleme grave de sănătate după „Asia Express”. Diagnostic teribil pus de medici!

Lidia Buble a explicat printr-o postare pe rețelele de socializar, cum a fost ultima etapă în Turcia pentru ea și sora ei, Estera Buble. Chiar dacă au reușit să ducă probele până la capăt, artista a constatat faptul că se confruntă acum cu probleme de sănătate!

21 oct. 2021, 11:02
Lidia Buble, probleme grave de sănătate după „Asia Express”. Diagnostic teribil pus de medici!

Lidia Buble, probleme grave de sănătate după „Asia Express”. Lidia Buble a explicat printr-o postare pe rețelele de socializar, cum a fost ultima etapă în Turcia pentru ea și sora ei, Estera Buble. Chiar dacă au reușit să ducă probele până la capăt, artista a constatat faptul că se confruntă acum cu probleme de sănătate!

Lidia Buble, probleme grave de sănătate după „Asia Express”

Concurenții de la „Asia Express” sunt nevoiți să facă față obstacolelor și să se aventureze în calea misiunilor, lucru ce ar putea să îi facă pe concurenți să își depășească limitele și să îndure și probleme de sănătate. Lidia Buble a constatat faptul că se confruntă acum cu o hernie de disc!

Lidia Buble rupe tăcerea despre noul iubit. „Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap!”

„Doamneeeee, multzaaaam! Pentru mine, a fost cea mai grea zi din @asiaexpressromania de până acum. Să strângi 25 de oameni care să stea după tine 2 ore ca să faci o probă? Cum a fost? Nu greu, FOOOOOARTE GREU aproape IM-PO-SI-BIL!

Cum a fost să cărăm 200 kg de vase pe un cărucior fără margini și pe un drum în pantă? Am simțit că se rupe mijlocul meu și brațele simțeam cum se desprind ușor din umeri iar când am ajuns în România, după un consult la medic, am aflat că m-am ales și cu o frumoasă HERNIE DE DISC! Cum a fost să facem toate probele astea știind că piatra este ♦️ și astăzi sigur cineva pleacă acasă?

Cobra Tate și Lidia Buble, surprinşi în ipostaze tandre. Cuplu-bombă în showbiz FOTO

K.O! COȘMAR! MUUULT STRES ȘI OBOSEALĂ PSIHICĂ! AȘA CĂ DA, AM MERITAT DIN PLIN SĂ AJUNGEAM PRIMELE LA IRINA, SĂ AVEM UN BILET ASIGURAT CĂTRE GEORGIA. @estera.buble ție vreau să-ți MULȚUMESC că m-ai suportat și că m-ai ținut strâns de mână, TE IUBESC CUM NICI NU TE GÂNDEȘTI!”, este mesajul scris de Lidia Buble pe Instagram.


loading...