Lidia Buble, pusă la colț de tatăl ei. Ce spune acesta despre relațiile fiicei sale: „Nu e ce trebuie pentru tine, măi, tati!”

Viorel Buble, tatăl Lidiei Buble, este pastor la biserica penticostală "Emanuel" din Deva, acolo unde vedeta a cântat în cor atunci când era mică. Acesta nu vede cu ochi bune relaţiile amoroase ale fiicei sale!

10 iun. 2022, 21:34
Lidia Buble, pusă la colț de tatăl ei. Ce spune acesta despre relațiile fiicei sale: „Nu e ce trebuie pentru tine, măi, tati!”
Lidia Buble, pusă la colț de tatăl ei

Lidia Buble, pusă la colț de tatăl ei. După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a avut o relație cu un actor de origine cubaneză, iar în prezent ar fi implicată într-o poveste de dragoste cu omul de afaceri Horațiu Nicolau, în vârstă de 60 de ani! Tatăl vedetei i-a spus acesteia să nu aducă acasă decât bărbatul cu care se va căsători, acesta fiind şi motivul pentru care pastorul nu l-a cunoscut niciodată personal pe Răzvan Simion!

Lidia Buble nu mai are nici un pic de rușine. Vedeta a dezvăluit cum înjură „pocăiții”

„Cu tata am discuții constructive de fiecare dată când merg la Deva. Îmi dă sfaturi, eu vorbesc foarte deschis cu el. De fiecare dată m-a inspirat, mi-a dat sfaturi bune pe care le-am urmat și mi-a fost bine. Îmi spune uneori: „Nu e ce trebuie pentru tine, măi, tati, diferența de vârstă, domeniul…”. Dar, totuși, mă lasă să aleg ce simt. Nu-mi impune. M-a călit viața mult de tot. Tata e relaxat în privința mea pentru că a observat că am rămas aceeași fată pe care a crescut-o, cu aceleași principii și cu același tip de viață sănătos”, a declarat Lidias Buble în emisiunea online a Alexandrei Ungureanu.

Lidia Buble, surprinsă din nou alături de Horațiu Nicolau. Ipostaze tandre între artistă şi milionarul în vârstă de 60 de ani VIDEO

Lidia Buble, 28 de ani, are 10 frați. Deși acum se bucură acum de celebritate,  gândul îi este mereu la cei de acasă. „Relația cu părinții mei este una foarte strânsă și deosebită. Nu există zi în care să nu vorbim la telefon. Ei sunt sursa mea de energie. Atât timp cât ei sunt bine, eu sunt liniștită și fericită”, a declarat Lidia Bible.