Lidia Buble, surprinsă din nou alături de Horațiu Nicolau. Ipostaze tandre între artistă şi milionarul în vârstă de 60 de ani VIDEO

Lidia Buble a avut mai multe relaţii pasagere după despărţirea de Răzvan Simion. Solista a fost surprinsă alături de luptătorul Cobra Tate, apoi a mers în vacanţă cu actorul cubanez Harlys Becerra.

29 mart. 2022, 17:23

Lidia Buble, surprinsă din nou alături de Horațiu Nicolau. Pe lângă Cobra Tate şi Harlys Becerra, solista are o preferinţă de la noi: Horaţiu Nicolau, un milionar în vârstă de 60 de ani!

Lidia Buble, surprinsă din nou alături de Horațiu Nicolau. Ipostaze tandre între artistă şi milionarul în vârstă de 60 de ani

Anul trecut, Lidia Buble și omul de afaceri au fost surprinși împreună în nenumărate rânduri. Cei doi și-au petrecut timpul atât la diferite restaurante din zona de nord a Capitalei, cât și în club, dar n-au confomat că au o relaţie. Recent, vedeta a fost surprinsă alături de omul de afaceri în timp ce luau prânzul împreună, într-un restaurant de lux din Capitală, iar mai târziu au fost vazuti intrând împreună în garajul unui imobil, conform Mediaflux.

Lidia Buble, primele declarații despre iubitul în vârstă de 60 de ani. „Nu îmi e rușine!”

În lumea mondenă a Capitalei se zvonește că Lidia Buble ar avea o relație cu omul de afaceri Horațiu Nicolau. În emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, cântăreața a fost întrebată despre acest subiect, însă ea a evitat să răspundă!

Lidia Buble iubeşte din nou? Cele mai noi declaraţii: „Sunt fericită, liniştită şi împlinită”

Horațiu Nicolau este un om de afaceri în vârstă de aproape 60 de ani. Bărbatul este divorțat și a fost nașul de cununie al Valentinei Pelinel cu Cristian Boureanu. A intrat în atenția presei după ce a vândut postul Telesport, unde era director general, trustului de presă Realitatea. La botezul fiicei sale a cântat Madonna. După divorțul de Andreea, fosta lui soție, omul de afaceri a fost surprins de mai multe ori în compania altor domnișoare.