Lidia Buble, răsfăţată în vacanţă de un bărbat misterios. Gesturi romantice între cei doi

Lidia Buble este răsfăţată în vacanţă de un bărbat misterios. Potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare, cântăreaţa se află în Ibitza, alături de un bărbat misterios, a cărui identitate nu a fost dezvăluită.

21 aug. 2021, 18:52
Lidia Buble, răsfăţată în vacanţă de un bărbat misterios. Gesturi romantice între cei doi
Lidia Buble, răsfăţată în vacanţă de un bărbat misterios

Lidia Buble, răsfăţată în vacanţă de un bărbat misterios. Fosta parteneră de viață a prezentatorului Răzvan Simion pare să-și fi găsit un nou iubit. Cel puțin asta se poate deduce din postările făcute de Lidia Buble în secțiunea story de pe Instagram.

Citeşte şi: Detaliile neștiute ale despărțirii dintre Răzvan Simion și Lidia Buble. A spus tot: „Tu trebuie să te uiți în oglindă”

Lidia Buble, răsfăţată în vacanţă de un bărbat misterios

Îmbrăcată într-o ținută sexy, blondina e răsfățată de gesturile romantice ale bărbatului, lăsându-se hrănită de acesta cu fructe de mare, în peisajul romantic aflându-se și un pahar de vin.

Cântăreața nu a făcut nicio declarație până acum despre o nouă poveste de iubire. De la despărțirea de Răzvan Simion, aceasta e prima apariție a artistei alături de un bărbat.

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit anul trecut, dar el a rămas în continuare managerul ei. Cântăreața a aflat că Răzvan Simion trăiește o nouă poveste de iubire și a reacționat în urmă cu ceva vreme.

Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă” , a spus Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.

Lidia Buble s-a întors de la Asia Express şi nu are cum să le spună nimic fanilor despre experiența trăită la Asia Express, însă le-a transmis internauților că de-abia așteaptă să vadă cu toții câte „tâmpenii’ au făcut ea și Estera la Asia Express. „A fost VIS! Abia aștept să vedeți câte tâmpenii am făcut”, a scris Lidia Buble la InstaStory.