Ce fobie are Lidia Buble la Asia Express: „Pentru mine este cel mai urât lucru”

Ce fobie are Lidia Buble la Asia Express. Cântăreaţa şi sora ei se numără printre echipele care participă la show-ul de la Antena 1. Artista a mărturisit că are o mare fobie şi speră să nu întâmpine dificultăţi în concurs din această cauză.

25 mai 2021, 09:02
Ce fobie are Lidia Buble la Asia Express: „Pentru mine este cel mai urât lucru”
Ce fobie are Lidia Buble la Asia Express

Ce fobie are Lidia Buble la Asia Express. Blondina şi Estera, una dintre surorile ei, formează un duo de senzație în viața reală, astfel că în momentul în care artista a primit șansa de a participa la Asia Express, a ales-o ca coechipieră pe sora ei mai mare cu care „se înțelege din priviri”, potrivit spuselor sale.

Citeşte şi: Asia Express sezonul 4. S-a stabilit lista concurenţilor: Mihai Petre, Connect-R şi Lidia Buble vor participa la show

Ce fobie are Lidia Buble la Asia Express

„Vom fi foarte unite și cred că asta o să fie o super provocare pentru noi și o să ne apropie mult mai tare ca până acum

”, a transmis Estera, sora Lidiei Buble.

Da, doar că noi avem avantajul de a ne cunoaște foarte bine una pe cealaltă. Când ea e nervoasă eu tac și ea nu cred că o să mă prindă prea nervoasă, dar vedem până la proba contrarie. Avem noroc că suntem surori și între surori certurile stau altfel. Noi ne înțelegem din priviri. Ăsta e motivul pentru care am și ales ca dintre cei 10 frați pe care Dumnezeu mi i-a dat în viața mea și mă simt cea mai binecuvântată să o aleg pe Estera, pentru că eu cred că noi două facem cea mai bună echipă.

Pentru mine cel mai urât lucru ar fi să am o probă care să includă insecte de orice fel. Am o fobie nu că mare… Dacă nu plecam cu acest gând de a câștiga, cred că nu mai avea rost să plecăm de acasă. Sunt convinsă că toți colegii noștri își doresc să câștige. Promitem să luptăm până la ultima suflare să ajungem până-n finală, cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să câștigăm”, a spus și Lidia Buble la Antena Stars.