Detaliile neștiute ale despărțirii dintre Răzvan Simion și Lidia Buble. A spus tot: „Tu trebuie să te uiți în oglindă”

Razvan Simion si Lidia Buble s-au despărțit acum mai bine de un an, însă tocmai acum au fost dezvăluite detalii despre ce s-a întâmplat de fapt între cei doi.

08 aug. 2021, 11:25
Detaliile neștiute ale despărțirii dintre Răzvan Simion și Lidia Buble. A spus tot: „Tu trebuie să te uiți în oglindă”

Răzvan Simion

și Lidia Buble au format acum un an, unul dintre cuplurile foarte mediatizate din showbiz, însă motivul real al despărțirii dintre cei doi nu a fost dat publicității.

Cea care a rupt tăcerea în privința detaliilor care au dus la despărțirea dintre Răzvan Simion și Lidia Buble a fost chiar una dintre bunele prietene ale artistei, cântăreața Jo.

Jo a declarat în cadrul unui podcast că Lidia și Răzvan se înțeleg acum mai bine decât atunci când formau un cuplu, ceea ce înseamnă că se înțeleg mai bine ca prieteni decât ca iubiți.

Răzvan Simion și Lidia Buble: „Se înțeleg mai bine acum decât înainte”

Din dezvăluirile lui Jo, reiese și că Lidia este o perfecționistă atunci când vine vorba de propria persoană și vrea să arate impecabil indiferent de moment. Jo recunoaște că a învățat multe de la buna ei prietenă și că această îi dă mereu sfaturi care o ajută în carieră.

„Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte. Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești.

Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia”, a declarat Jo în cadrul podcastului „Stai să zic eu”, găzduit de Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, relatează CanCan.