Lidia Buble rupe tăcerea după ce s-a spus că s-ar iubi cu Cornel Ilie: „Practic, ştim totul unul despre celălalt”

Lidia Buble şi Cornel Ilie s-au apropiat foarte mult după ce au lansat împreună melodia „Vino, Du-te”. Cei doi par extrem de apropiați, iar fanii s-au gândit imediat că de fapt între aceștia ar exista ceva mai mult decât o relație de colaborare și prietenie.

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 13:47
Lidia Buble rupe tăcerea după ce s-a spus că s-ar iubi cu Cornel Ilie: „Practic, ştim totul unul despre celălalt”

Lidia Buble a decis să dea cărțile pe față și să spună adevărul gol-goluț despre relația pe care o are cu Cornel Ilie. „Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta, a spus Lidia Buble.

La rândul său, Cornel Ilie a infirmat zvonurile conform cărora ar avea o relație cu artista. „Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!, a spus și Cornel Ilie.

Motivul pentru care s-au despărţit, de fapt, Lidia Buble şi Răzvan Simion: „Suferea foarte tare când făcea asta”

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au despărţit

Lidia Buble și Răzvan Simion au şocat pe toată lumea cu despărţirea lor. Deși toată lumea a sperat la o împăcare, între cei doi a rămas o relație strict profesională, prezentatorul TV fiind managerul artistei. 

Părinții au susținut-o, atât la bine, cât și la rău pe Lidia Buble. Nu i-au spus niciodată vorbe care să o rănească sau să o facă să sufere, ci doar i-au explicat cum este, de fapt, viața. Mama a învățat-o să-și pună ordine în gânduri și să ia lucrurile pas cu pas, fără să grăbească nimic.