Lidia Buble s-a întors de la Asia Express. Prima imagine postată pe Instagram

Lidia Buble s-a întors de la Asia Express. Filmările au luat sfârșit, iar concurenții au reintrat în posesia telefoanelor. Fosta iubită a lui Răzvan Simion este foarte încântată că poate comunica din nou cu urmăritorii ei de pe Instagram.

19 iul. 2021, 18:04
Lidia Buble s-a întors de la Asia Express. Prima imagine postată pe Instagram
Lidia Buble s-a întors de la Asia Express

Lidia Buble s-a întors de la Asia Express. Cântăreaţa a postat prima imagine după ce s-a întors din Asia, acolo unde a făcut echipă cu sora ei, Estera. „Iubirileee meleeeeee. S-a întors mama voastrăăă! Ce faceți voooi? V-am lipsit? Ce dor mi-a fost să fac story. Să vă înarmați cu răbdare că vă bombardez grav zilele următătoare”, a scris Lidia Buble, în dreptul imaginii.

Citeşte şi: Lidia Buble, dezvăluiri despre relația cu Răzvan Simion. Ce spune despre actuala iubită a acestuia

Lidia Buble s-a întors de la Asia Express

Artista nu are cum să le spună nimic fanilor despre experiența trăită la Asia Express, însă le-a transmis internauților că de-abia așteaptă să vadă cu toții câte „tâmpenii’ au făcut ea și Estera la Asia Express. „A fost VIS! Abia aștept să vedeți câte tâmpenii am făcut”, a scris Lidia Buble la InstaStory.

Ce fobie are Lidia Buble la Asia Express

Da, doar că noi avem avantajul de a ne cunoaște foarte bine una pe cealaltă. Când ea e nervoasă eu tac și ea nu cred că o să mă prindă prea nervoasă, dar vedem până la proba contrarie. Avem noroc că suntem surori și între surori certurile stau altfel. Noi ne înțelegem din priviri. Ăsta e motivul pentru care am și ales ca dintre cei 10 frați pe care Dumnezeu mi i-a dat în viața mea și mă simt cea mai binecuvântată să o aleg pe Estera, pentru că eu cred că noi două facem cea mai bună echipă.

Pentru mine cel mai urât lucru ar fi să am o probă care să includă insecte de orice fel. Am o fobie nu că mare… Dacă nu plecam cu acest gând de a câștiga, cred că nu mai avea rost să plecăm de acasă. Sunt convinsă că toți colegii noștri își doresc să câștige. Promitem să luptăm până la ultima suflare să ajungem până-n finală, cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să câștigăm”, spunea Lidia Buble înainte să plece la Asia Express.