Lidia Buble s-a pozat noaptea în pat, dar fanii au observat alt lucru. „Unde e Răzvan?”

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Orice ar face, fanii sunt mereu alături de ea, fie prin vorbe frumoase şi încurajări, fie prin faptul că vor să afle mereu ce mai face vedeta.

20 dec. 2016, 08:43

Cântăreţa este mereu activă pe reţelele de socializare pentru a ţine legătura cu fanii, indiferent de moment, scrie spynews.ro. În această noapte, Lidia Buble a postat o fotografie pe Instagram, în aşternuturi, singură. Pe mâna cântăreţei se vede un semn, cel mai probabil acesta fiind un semn din naştere, pe care artista nu l-a scos până acum în evidenţă.

„N-am somn,” scrie vedeta pe Facebook.

Citeşte şi Razvan Simion şi fosta soţie, din nou ÎMPREUNĂ. Cum s-au distrat FOTO

Internauţii însă au vrut să afle de ce nu s-a pozat şi cu iubitul ei, Răzvan Simion, iar blonda nu a stat mult pe gânduri şi, deşi era o oră destul de târzie, a venit imediat cu răspunsul.

„Singură? Păi Razvan unde e?, „Unde e Răzvan?” au întrebat curioşii.

„Doarme el. Eu am avut concert si mi-a sărit somnul,” le-a răspuns Lidia fanilor. Lidia Buble este din Deva, are nouă fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali. După colaborarea cu Adi Sînă pentru piesa „Noi simţim la fel”, melodia artistei a fost folosită de premierul Victor Ponta în campania electorală în cursa pentru funcţia de preşedinte.

Citeşte şi Lidia Buble şi Răzvan Simion, nuntă mare cu cai albi şi multe domnişoare de onoare

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat, în exclusivitate, pentru Spynews.ro că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Cei doi au împreună doi copii, o fată şi un băiat. Anunţul a venit după ce presa a vuit despre o posibilă relaţie între Răzvan Simion, prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”, şi cântăreaţa Lidia Buble.