Lidia Buble şi Răzvan Simion îşi doresc un copil: „Este dragostea vieţii mele, poate ieşim 3 din izolare!”

Lidia Buble şi Răzvan Simion formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Artista a declarat că relaţia lor este foarte puternică şi chiar îşi doresc un copil.

RomaniaTV.net
14 apr. 2020, 12:02
Lidia Buble şi Răzvan Simion îşi doresc un copil: „Este dragostea vieţii mele, poate ieşim 3 din izolare!”

Despre o posibilă nuntă încă nu se aude nimic, însă speră să iasă din această carantină cu un nou membru şi anume un bebeluş.

Citeşte şi: Răzvan Simion, vacanţă cu fosta soţie. Lidia Buble a lipsit din peisaj

„După cum mă ştiți, eu sunt o persoană cu un moral ridicat, orice ar fi. Așa sunt și acum, pentru că iau izolarea ca timpul pe care nu l-am avut, pentru a-l petrece în liniște, acasă, alături de iubitul meu. Ies rar, atunci când trebuie să mai cumpăr anumite alimente necesare. În rest, respect regulile impuse și stau cuminte în casă și ies prin curte, la aer, soare.

Eu şi Răzvan suntem izolați împreună, bineînțeles! (râde) Noi avem activități diverse, de la gătit împreună, vizionat serialele preferate, până la relaxat pe terasa casei noastre. Și, nu în ultimul rând, ne petrecem mai mult timp acum, alintându-ne și răsfățându-ne. Poate, cine știe, când ieșim din izolare, ieșim 3!  

Spre uimirea unora (sau nu ), ne înțelegem mai bine ca oricând, și, da, izolarea ne-a apropiat și mai mult. Așa că, de unde atâta ceartă, când noi fructificăm timpul în iubire din belșug?!

Gura lumii nu o poți astupa, iar noi suntem mai bine ca oricând. Cred că, din plictiseală sau pierdere de vreme, lumea comentează și așa ceva, dar am învățat să nu mai ascult părerile (mai ales, negative) altora. El este dragostea vieții mele!„, a declarat Lidia Buble pentru Click.ro.

„Cred că sunt bolnavă din dragoste”

Totul este incitant atunci când se vorbește despre intimitatea vedetelor, fiindcă fanii sunt dornici să afle nu numai ce se află în spatele ușilor închise ale locuințelor, ci – mai ales – cum se desfășoară ”evenimentele” în dormitor.

Citeşte şi: Cum s-a fotografiat Lidia Buble în toaletă. Fanii s-au întrebat dacă este ea: „Să-ţi fie ruşine”

 Lidia Buble și Răzvan Simion nu reușesc, nici ei, să scape de unele întrebări de-a dreptul incomode, iar Lidia a fost ”chestionată” chiar de Mihai Morar. Frumoasa vedetă a intrat în joc și a făcut dezvăluiri… fierbinți. Este fericită și își trăiește fericirea în fiecare zi, Răzvan Simion o răsfață permanent, iar o ”dietă pe bază de iubire” este recomandată oricui.

”Cred că sunt bolnavă din dragoste. Nu ştiu când am fost tristă ultima dată, pentru că în ultima vreme sunt foarte fericită. Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste a fost să mi se spună că sunt o zână’‘, a declarat Lidia Buble la Antena Stars.