Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au împăcat. Anunţul care a uimit pe toată lumea: „Dragostea este mare”

După mai bine de o lună de când Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit, un anunţ a uimit pe toată lumea. Se pare că cei doi s-au revăzut la filmarea videoclipului blondinei şi au ales să mai acorde o şansă relaţiei.

RomaniaTV.net
06 iul. 2020, 05:35
Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au împăcat. Anunţul care a uimit pe toată lumea: „Dragostea este mare”

Totul s-a declanşat când au fost puși din nou față în față și, cu toate că ambii au fost extrem de emoționați să se revadă, au încercat să se comporte ca două persoane mature și au purtat o conversație fără tensiuni sau certuri, potrivit unor  surse din anturajul Lidiei.

Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat. Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani. A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți”, au declarat pentru Playtech.ro.

Lidia Buble, prinsă cu minciuna! Adevărul despre relaţia cu Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au împăcat de o săptămână? Pe de altă parte, alte voci din preajma cuplului susțin că situația ar fi cu totul alta. 

În cazul lor, dragostea este mare, este adevărat, și orgoliul. De aceea, le este dificil să facă pașii spre o nouă legătură de suflet rapid. Cu toate acestea, de câteva zile bune, se înțeleg bine, par a se regăsi și au ales să își mai acorde o șansă”, au comentat apropiații celor doi pentru Wowbiz.ro.

Propunerea indecentă cu care Lidia Buble l-a despărţit de soţie pe Răzvan Simion

Lidia Buble s-a despărţit de Răzvan Simion, dar abia acum s-a aflat cum a reuşit să-l facă pe acesta să divorţeze de soţie acum cinci ani.

Lidia Buble şi Răzvan au format un cuplu timp de cinci ani, dar acum au decis să meargă pe drumuri separate. Puțini, însă, sunt cei care știu cum a început povestea de dragoste dintre cei doi.

Lidia Buble A RĂBUFNIT după despărţirea de Răzvan Simion. Pe cine şi-a vărsat NERVII

Atunci când s-au cunoscut Răzvan Simion era căsătorit cu Diana, femeia cu care are și doi copii. Așa că, timp de un an, cei doi ar fi trăit o poveste interzisă. Cea care și-ar fi dorit cu ardoare să se concretizeze relația ar fi fost Lidia Buble.

Toate informațiile apărut sunt ușor romanțate. Noi, cei din preajma lor știm așa: s-au văzut, ceva chimie a existat și, drept urmare, după câteva sms-uri schimbate, ea i-a propus să petreacă noaptea împreună„, a declarat o sursă apropiată „matinalului” pentru Libertatea.

După câteva luni, Răzvan Simion s-ar fi întors la soție, dar nu pentru mult timp: „Răzvan și-a dorit împăcarea cu adevărat și îi spusese Lidiei că nu mai poate continua cu ea pentru că-i pare rău că și-a distrus familia, însă ea nu s-a putut acomoda cu asta.

Îl suna continuu, îi trimitea mesaje noaptea, la două, și, văzând probabil că pierde teren, a marcat decisiv: din ce știu, i-a trimis lui Răzvan, prin Flavia (n.r. – colega lui de la „Neatza”), cheia de la locuința ei. Nu le-a dat nicio șansă să-și repare mariajul. În cele din urmă, Răzvan s-a întors la ea„.