Lidia Buble, vacanţă cu un afacerist? Detaliul care i-a dat de gol

Lidia Buble se bucură de o vacanţă exotică, în Zanzibar, însă nu ar fi singură, ci cu un afacerist. După despărţirea de Răzvan Simion, cântăreaţa a suferit foarte mult, dar se pare că a răsărit din nou soarele pe strada ei. Noul cuplu nu s-a afișat împreună, însă câteva fotografii i-au dat de gol.

12 dec. 2020, 08:59
Lidia Buble, vacanţă cu un afacerist? Detaliul care i-a dat de gol
Lidia Buble, vacanţă cu un afacerist?

Lidia Buble, vacanţă cu un afacerist? În ultima vreme, artista a preferat să păstreze discreția asupra vieții personale. În plină iarnă și pandemie, Lidia a plecat într-o vacanță luxoasă în Zanzibar.

Citeşte şi: Răzvan Simion şi-a revenit după despărţirea de Lidia Buble. Primele imagini cu noua lui iubită: Au fost fotografiaţi în plină stradă

Lidia Buble, vacanţă cu un afacerist?

Cântăreaţa a postat pe Instagram mai multe fotografii din vacanță și și-a etalat trupul lucrat la sală în costume de baie minscule. Însă, un detaliu a atras atenția, o vază care apare atât imaginile artistei, cât și în cele postate de consilierul medical Ensar Duman, la câteva ore distanță de cele ale Lidiei.

Afaceristul deține o clinică privată în Bucureși şi are o multitudine de parteneriate cu diferite spitale din Turcia.

În timp ce Lidia Buble se mândrea pe Instagram cu peisajele de vis din Zanzibar, consilierul medical încărca fotografii din aceeaşi locaţie și mulțumea unui bun prieten pentru faptul că l-a găzduit la un hotel exclusivist. Coincidența a dus la speculațiilor privind o posibilă relație între Lidia Buble și Ensar Duman.

Lidia Buble, vacanţă cu un afacerist?

Lidia Buble, după ce s-a spus că s-ar iubi cu Cornel Ilie

Lidia Buble şi Cornel Ilie s-au apropiat foarte mult după ce au lansat împreună melodia „Vino, Du-te”. Cei doi par extrem de apropiați, iar fanii s-au gândit imediat că de fapt între aceștia ar exista ceva mai mult decât o relație de colaborare și prietenie.

Citeşte şi:  Lidia Buble, ipostaze tandre cu Costin Gheorghe. Cu el l-ar fi înşelat pe Răzvan Simion FOTO

Lidia Buble a decis să dea cărțile pe față și să spună adevărul gol-goluț despre relația pe care o are cu Cornel Ilie. „Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta”, a spus Lidia Buble.

La rândul său, Cornel Ilie a infirmat zvonurile conform cărora ar avea o relație cu artista. „Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!”, a spus și Cornel Ilie.