Răzvan Simion şi-a revenit după despărţirea de Lidia Buble. Primele imagini cu noua lui iubită: Au fost fotografiaţi în plină stradă

Răzvan Simion şi Lidia Buble şi-au încheiat povestea de dragoste, după o relaţie de cinci ani. Se pare că prezentatorul de la Neaţa şi-a revenit şi a început o nouă relaţie, de această dată cu o brunetă.

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 05:57

Potrivit imaginilor Cancan.ro, la cei 40 de ani ai săi, Răzvan Simion trăiește a doua tinerețe și nu ezită să-și răsfețe noua iubită.

 

Echipați corespunzător, de pandemie, atunci când au intrat în local, cei doi au păstrat distanța fizică. La ieşire din restaurant, Răzvan Simion și iubita lui au ieșit ținându-se de mână. Prezentatorul TV a ținut-o chiar strâns pe brunetă până când au ajuns în apropierea mașinii.

Motivul pentru care s-au despărţit, de fapt, Lidia Buble şi Răzvan Simion: „Suferea foarte tare când făcea asta”

Diana, fosta soţie a lui Răzvan Simion, s-a logodit

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, s-a logodit cu un bărbat pe care-l cunoaște de foarte mulți ani. Femeia este în culmea fericirii, postând în mediul online imagini cu inelul primit!

Diana s-a mutat la Timișoara, acolo unde s-a reîntâlnit cu un vechi prieten, Radu Bița, om de afaceri. Cei doi au luat decizia de a merge pe același drum la scurt timp după ce femeia a divorțat de prezentatorul de la Antena 1.

Acum câteva zile, Diana a fost cerută în căsătorie şi a acceptat!

Da este o lume„, a scris fosta soție a lui Răzvan Simion în dreptul imaginilor de pe contul de Facebook, unde apare alături de iubitul ei cu zâmbetul pe buze.

Diana Simion a arătat cum arată inelul de logodnă primit de la partenerul de viață cu care a început o relație amoroasă în urmă cu câțiva ani.