Lidia Fecioru are remediul perfect pentru tusea seacă! Ai nevoie doar de trei ingrediente

În plină iarnă, majoritatea oamenilor au ghinionul de a răci. Primul lucru la care te gândești când ai tuse este să iei medicamente, însă există nenumărate remedii naturale. Vezi mai jos ce te îndrumă Lidia Fecioru.

05 dec. 2023, 23:44
Lidia Fecioru are remediul perfect pentru tusea seacă! Ai nevoie doar de trei ingrediente

Există multe remedii naturale pentru a trata tusea, cum ar fi gargara cu apă sărată și consumul cu miere, însă asta nu e tot. Lidia Fecioru a vorbit de curând despre o băutură minune care ajută la calmarea tusei, iar tot ce ai nevoie sunt trei ingrediente.

Citește și Alimentul de care Lidia Fecioru nici nu vrea să audă. Mulți români îl consumă zilnic, dar este un real pericol

Remediile la domiciliu nu ajută de foarte multe ori, însă Lidia Fecioru îți propune o băutură care poate fi preparată din trei ingrediente care calmează tusea.

Tusea este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii se duc direct la dulăpiorul cu medicamente din casă. Tusea este perfect natural și poate ajuta la curățarea gâtului de praf și alți iritanți.

Chiar și așa, tusea susținută poate fi, de asemenea, un simptom al multor afecțiuni de sănătate.

Cum prepari licoarea magică pentru tuse

De curând, Lidia Fecioru a vorbit despre o băutură minune care ajută la calmarea tusei și sigur va fi o alternativă bună, în cazul în care vei întâmpina această dificultate în iarna aceasta.

Bioenergoterapeutul a recomandat și să tocăm mărunt 500 grame de ceapă, să adăugăm 400 de grame de zahăr și un litru de apă, iar apoi să punem amestecul la foc timp de 3 ore.

Citește și Planta pe care ar trebui să o aibă toți românii în casă în luna decembrie. Aduce prosperitate și abundență

După ce a fiert, se lasă la rece și se adaugă 50 de grame de miere.

„Se iau 500 de grame de ceapă, o curăţăm, o tocăm mărunt, punem 400 de grame de zahăr şi un litru de apă. O punem la foc mic şi o fierbem 3 ore. Când a terminat de fiert şi o lăsăm puţin să se răcească, adăugăm acolo 50 de grame de miere.

Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari. Se iau de obicei înainte de masă cu jumătate de oră. Tusea trece cam în 3-4 zile cu această soluţie. Se ţine într-un borcan de sticlă la frigider sau chiar pe masă”, a explicat Lidia Fecioru pentru Antena3.ro.