Lidia Fecioru aruncă bomba despre leguma minune care ne ferește de celulele cancerigene! ”Foarte bună pentru multe probleme”

Lidia Fecioru le-a pregătit românilor o surpriză, în prag de sărbători, și a dezvăluit care este leguma minune ce previne apariția celulelor canceroase, dar și ce beneficii mai are aceasta pentru sănătate.

17 dec. 2023, 16:29
Lidia Fecioru aruncă bomba despre leguma minune care ne ferește de celulele cancerigene! ”Foarte bună pentru multe probleme”
Lidia Fecioru aruncă bomba despre leguma minune care ne ferește de celulele cancerigene!

Lidia Fecioru aruncă bomba despre leguma minune care ne ferește de celulele cancerigene! Bioenergoterapeutul a subliniat că această legumă minune este de cele mai multe ori subminată de români, însă, aceștia trebuie să știe că ea oferă o doză importantă de vitamine și este perfectă pentru a ține departe celulele cancerigene.

Citește și Pericolele ascunse din căsnicie care pot duce la despărțire. Lidia Fecioru avertizează toate cuplurile

Lidia Fecioru aruncă bomba despre leguma minune care ne ferește de celulele cancerigene!

Lidia Fecioru atrage atenția că această legumă nu trebuie să fie gătită, ci consumată crud, pentru că doar așa vei avea parte de beneficiile sale uimitoare.

„Ştiaţi că prazul este foarte, foarte bun pentru multe probleme? Este foarte bun pentru a ne menține sănătos intestinul gros. Prazul luptă cu celulele cancerigene.

Dacă vrem să naștem un copil sănătos, e bine să mâncăm mult praz în timpul sarcinii pentru că are foarte multe vitamine şi minerale.

Prazul întreține funcția cordului, ridică metabolismul şi ajută mult în curele de slăbire.

Eu mă refer în special la prazul negătit, cel crud”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena3CNN.

Mai mult, pentru că suntem în plin sezon al răcelilor Lidia Feciroru are un leac naturist și pentru această problemă, care poate fi preparat acasă.

„Pentru că toată lumea este răcită, voi da un leac pentru tuse. Luăm o ceaşcă de lapte, pune o linguriţă de unt, o linguriţă de miere, un vârf de linguriţă de bicarbonat şi un gălbenuş de ou. Este aur curat pentru tuse. Pentru adulţi, se pune şi o linguriţă de coniac”, a mai spus bioenergoterapeutul.

Un alt leac de tuse pe care Lidia Fecioru îl recomandă este o băutură pe bază de ceapă, ce trebuie să fie înghițită înainte de masă.

„Se iau 500 de grame de ceapă, o curăţăm, o tocăm mărunt, punem 400 de grame de zahăr şi un litru de apă.

O punem la foc mic şi o fierbem 3 ore. Când a terminat de fiert şi o lăsăm puţin să se răcească, adăugăm acolo 50 de grame de miere.

Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari. Se iau de obicei înainte de masă cu jumătate de oră. Tusea trece cam în 3-4 zile cu această soluţie.  Se ţine într-un borcan de sticlă la frigider sau chiar pe masă”, a transmis Lidia Fecioru.

Citește și Lidia Fecioru: Ce să ai în casă de Crăciun ca să atragi norocul în 2024. Bradul nu este suficient!