Lidia Fecioru aruncă bomba despre post! ”E doar o anemiere în masă. Nimeni nu te pedepsește că ai mâncat”

Mai sunt doar câteva zile până la Postul Crăciunului și deja au început dezbaterile despre cât este de sănătos pentru organism abordarea acestui stil în perioada următoare. Lidia Fecioru a vorbit recent, despre ce înseamnă o alimentație corectă și a aruncat bomba despre post.

31 oct. 2023, 14:33
Lidia Fecioru aruncă bomba despre post! ”E doar o anemiere în masă. Nimeni nu te pedepsește că ai mâncat”
Lidia Fecioru aruncă bomba despre post!

Lidia Fecioru aruncă bomba despre post! Celebrul bioenergoterapeut a dezvăluit că postul nu este tocmai definiția stilului de viață sănătos și a dorit să le transmită creștinilor care urmează să se abțină de la produsele pe bază animală timp de peste o lună, până la Crăciun, că nu în asta constă credința, de fapt.

Citește și Alimentul minune care protejează ficatul și creierul. Lidia Fecioru îl consideră indispensabil: „Avem nevoie de el”

Lidia Fecioru aruncă bomba despre post!

”E alegerea fiecăruia. E bine să ții câte o perioadă de post. Se spune că e detoxifiere, dar nu e așa. E doar o anemiere în masă. Nimeni nu te pedepsește. Nici măcar Dumnezeu că ai mâncat. Acolo sus se pun pe cine ai bârfit, pe cine ai urât, cât ai urât. Nu se pune ce ai mâncat. A numărat cineva cratițele de borș? Nu. Dar bucățile de ceafă? În Univers se înmagazinează faptele noastre. Nu trebuie să așteptăm să ni se răsplătească binele.”, a declarat Lidia Fecioru bioenergoterapeut, la Pastila de Frumusețe de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Mai mult, Lidia Fecioru a subliniat că nu este deloc de acord nici cu mâncarea vegană, care în ultima perioadă a devenit un adevărat trend mai ales pentru generația tânără.

Bioenergoterapeutul a ținut să precizeze că acest obicei alimentar este foarte periculos și că foarte multe persoane încep să simtă diferite probleme de sănătate.

„Uite așa, sunt foarte mulți tineri care ajung la 30-35 de ani și fac diabet, pentru că e mâncare negătită. Au murit copii din cauza hranei vegane. Eu nu înțeleg chestia asta, spălarea pe creier de a fi în trend, nu trebuie, fii ca tine, nu te uita în jur, fă ce simți nu, nu trebuie să mănânci ce e în trend. Noi avem nevoie de proteină, cum ar fi slănina, avem nevoie de ea pentru creier și ficat ca de aur. Noi nu, noi nu mâncăm gras”, a mai spus Lidia Fecioru.

Citește și Ce obiecte să ai în casă ca să ai parte de noroc și prosperitate. Lidia Fecioru: „E bine să avem culori în casă.”