Lidia Fecioru, despre boala Lidiei Buble. Cum putem scăpa de fobii: „Are o temere interioară”

Lidia Fecioru a vorbit despre boala Lidiei Buble. Recent, cântăreaţa declara că suferă de nictofobie, care înseamnă frica de întuneric. A declarat că nu poate dormi decât 2-3 ore pe noapte, din cauza acestei frici.

15 oct. 2022, 10:20
Lidia Fecioru, despre boala Lidiei Buble. Cum putem scăpa de fobii: „Are o temere interioară”
Lidia Fecioru, despre boala Lidiei Buble

Lidia Fecioru, despre boala Lidiei Buble. Artista are mereu impresia că, după ce se lasă întunericul, tablourile vor prinde viață, motiv pentru care nu poate închide ochii.

Lidia Fecioru a dezvăluit astfel de unde vin de fapt aceste fobii cu care se confruntă o mare parte dintre oameni și ce semnifică. „Fobiile nu sunt decât frici. Frica de insucces, frica de a nu arăta bine, frica că nu îți mai sună telefonul. A fost pandemia, foarte multe vedete nu prea au mai avut ce face, s-au axat pe tot ce ține de internet, dar normal că nesusținându-se de un public, fiecare are publicul lui, au apărut fobiile. De multe ori sunt și mărite în context, special de a crea wow. Sunt doar niște frici pe care le trăiesc„, a declarat Lidia Fecioru, potrivit wowbiz.ro.

Citeşte şi: Câţi bani a încasat Lidia Buble la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Este cel mai bine plătită vedetă

Lidia Fecioru, despre boala Lidiei Buble

Mai mult, bioenergoterapeutul a dat verdictul și în cazul afecțiunii de care suferă Lidia Buble. „Scăpăm de fobii, învingându-le. Totul este să muncești cu ele și să le învingi. Lidiei, practic, îi e frică noaptea, are o temere interioară, iar atunci nu se concentrează să doarmă și din subconștientul ei apar monstruleții și încep să te gâdile la tălpi

Aici trebuie să vezi dacă a fost dintotdeauna așa, dacă de când e mică nu a putut dormi decât cu lumină, pentru că așa a fost învățată să doarmă cu lumină de veghe. Sunt oameni care nu pot dormi singuri, dar nu e nicio problemă. Nu o putem numi fobie.„, a mai mărturisit Lidia Fecioru.