Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Suntem în pragul celui De-al Treilea Război Mondial”

Lidia Fecioru a fost invitată în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe”,  acolo unde a făcut o serie de previziuni cu privire la noul an care se apropie din ce în ce mai mult.
Alina Costache
22 oct. 2023, 17:03
Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024:

Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii „Pastila de Frumusețe” cu ce noi provocări pentru omenire va veni anul 2024. Dacă lucrurile nu par deloc favorabile acum în lume, conflictul din Ucraina sau Israel fiind doar două exemple de acest gen, Lidia Fecioru spune că, din nefericire, nu ne așteaptă un 2024 mai liniștit. Nici planul financiar nu va prospera anul viitor, ne mai dezvăluie aceasta.

„Nu vă pot da o veste bună și vă spun asta cu multă durere în suflet. Chiar dacă la noi nu vor fi bombardamente, tăvălugul economiei ne va călca foarte tare pe toți. Planul financiar va fi mai rău. Nu putem face nimic, pentru că nu noi suntem cei care hotărâm chestiile astea. Ne-am lăsat duși până aici, este ca un drum care nu are drum înapoi. Și vă spun asta cu durere în suflet, aș zâmbi, dar aș fi ipocrită. O spun cu multă durere în suflet.”, a declarat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Există extrem de multe persoane care îi pun la îndoială viziunile, spune Lidia Fecioru, care ne dezvăluie că tocmai din acest motiv nu-și dorește să spună cu lux de amănunte ce se va întâmpla în 2024. Cu toate acestea, specialista spune că o situație similară s-a întâmplat și acum câțiva ani, când a avertizat omenirea de faptul că un virus va cuprinde lumea. La scurt timp după aceea, COVID-ul a împânzit întreaga lume, povestește Lidia Fecioru.

Cum poți să atragi banii în viața ta fără să depui prea mult efort! Lidia Fecioru dezvăluie secretul abundenței. „Asta aduce prosperitate”
„Înainte de a începe pandemia, eu făceam previziuni pe an la un post de televiziune și atunci le-am spus că văd o chestie de viruși, care sunt făcuți în laboratoare medicale. Toți au spus că sunt nebună și a venit pandemia.”, ne-a mai declarat specialista, în cadrul emisiunii.

Dacă marile puteri ale lumii nu ajung la un consens, lucrurile vor fi destul de grave la nivel mondial, avertizează Lidia Fecioru. Acest lucru poate fi mai aproape decât ne imaginăm, întrucât 2024 este la câteva săptămâni distanță, iar situațiile de criză se pot instala curând pe tot globul. În final, specialista le recomandă oamenilor să rămână optimiști, dar, mai presus de toate, și uniți.

Cele trei „vârste de aur” ale vieții. Lidia Fecioru le explică pe fiecare în parte: „Noi ne așezăm foarte bine în viață după 30 de ani”
„Noi anul viitor încă suntem în haos, toată planeta, suntem în pragul celui De-al Treilea Război Mondial și e crunt. Dacă capii lumii nu se vor așeza la o masă, e grav. Ție ți-e foarte greu să auzi, mie mi-e foarte greu să spun, adică sunt multe pe care aș putea să le zic, dar apoi haterii o să aibă de lucru. Chestia asta e o chestie care ne atinge pe toți, din păcate. Important este să gândim pozitiv, pentru că asta înseamnă a crea o energie a planetei în sine și a țării noastre. Aș vrea să sfătuiesc românii să se ia mână cu mână, să nu se lase dezbinați din cauza acestor lucruri.”, ne mai spune Lidia Fecioru în cadrul emisiunii.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!