Lidia Fecioru: „Se bea dimineaţa înainte de masă”. Ceaiul care ajută la întinerirea organismului

Lidia Fecioru este o enciclopedia atunci când vine vora de leacuri naturiste sau "de suflet". Bioenergoterapeutul are pentru cititori o reţetă de ceai cu care să-ţi începi ziua.

03 iun. 2022, 22:05
Lidia Fecioru: „Se bea dimineaţa înainte de masă”. Ceaiul care ajută la întinerirea organismului

Ceaiul de slăbit eficient este cel propus de Lidia Fecioru, care, dacă este administrat frecvent, oferă rezultatul scontat. Acest ceai te poate ajuta să topești rapid kilogramele nedorite și este simplu de preparat. Cu toate acestea, ceaiul la care face referire Lidia Fecioru nu este recomandat femeilor însărcinate și celor care alăptează.

„Am pregătit un leac, mai degrabă un sfat. Este vorba de ceaiul cu levănţică. Să ne facem un tabiet de o săptămână pe lună. La începutul sau la sfârşitul lunii, acea săptămână din lună, să bem câte o cană de ceai, un pahar.

Micul dejun. Ceaiul cu care să-ţi începi ziua, întărește imunitatea și ajută organismul să se ferească de infecții
Punem o linguriţă de plantă la un pahar de apă, se toarnă, se lasă să se răcorească. În momentul când s-a răcorit îl putem bea, cu înghiţituri mici. Cu 30-40 de minute înainte de masă, dimineaţa.

Va face minuni în corpul nostru pentru că este în primul rând pentru sistemul nervos şi este împotriva îmbătrânirii. Ne ajută la întinerirea organismului, prelungirea vieţii organelor noastre.

Tot ce înseamnă plante mirositoare sunt special pentru sistemul nervos. Toate plantele cu aromă sunt nemaipomenite. Inclusiv ceaiul de coji de lămâie sau portocale. Totuşi, e bine să le opărim, să le spălăm cu detergent şi apă oxigenată. Să punem apă oxigenată în apa cu care spălăm fuctele şi legumele pentru că va scoate tot ce înseamnă mizerie pe coaja de portocală, de lămâie.

Ceaiul care detoxifică ficatul, curăță sângele şi reface celulele creierului. Recomandările Lidiei Fecioru: „Trebuie consumat în cure de câte trei luni”
Ceaiul de levănţică să îl bem cu înghiţituri mici (aproximativ 150 de grame) cu 30-40 de minute înainte de masă. E împotriva îmbătrânirii.

Ceaiul de slăbit recomandat de Lidia Fecioru
Pentru prepararea acestui ceai de slăbit ai nevoie de 1 litru de apă, un bețișor de scorțișoară și 5 frunze de dafin mari. Toate ingredientele se fierb timp de 15 minute la foc mic. Se lasă la răcit după care se poate administra. Acest ceai se bea câte o ceașcă, zilnic, pe stomacul gol. Poate fi administrat în curele de slăbire de orice persoană sănătoasă. Este, însă, contraindicat femeilor însărcinate, celor care alăptează precum și copiilor care nu au împlinit vârsta de 6 ani.

Ținând cont din ce este preparat, trebuie amintit că scorțișoara are nenumărate beneficii pentru sănătate. Și amintim câteva dintre acestea: accelerează metabolismul, stimulează arderea grăsimilor, îmbunătățește circulația sângelui și previne îmbătrânirea prematură. Totodată, printre cele mai importante beneficii pe care frunzele de dafin le aduc organismului se numără: stimulează digestia, reduce glucoza din sânge, colesterolul și trigliceridele, stimulează imunitatea și mențin sănătatea pielii.