Lidia Fecioru te învaţă cum să atragi dragostea. Reguli Feng Shui care te ajută să-ţi găseşti repede sufletul-pereche

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în emisiunea „Adevăruri ascunse”, câteva trucuri prin care poți să atragi dragostea şi să trăiești în armonie.

13 aug. 2022, 14:11
Lidia Fecioru te învaţă cum să atragi dragostea. Reguli Feng Shui care te ajută să-ţi găseşti repede sufletul-pereche

Cum să atragi dragostea. Lidia Fecioru a menționat cât de importantă este iubirea „ca în sânul lui Dumnezeu” și de ce în casă trebuie să simți cea mai mare siguranță. Parapsihologul a dezvăluit câteva reguli esenţiale prin care atragem dragostea în casa noastră.

Lidia Fecioru te învaţă cum să atragi dragostea

În primul rând în casă, noi trebuie să ne simţim confortabil, să iubim ca în sânul lui Dumnezeu. Aşa se spune, casa este sânul lui Dumnezeu. Acolo trebuie să fii în siguranţă. 

Nu toată lumea are pereche, că nu vrea să se căsătorească, dar este iubirea de copil, iubirea de tine însuţi, de oameni.

Se începe cu dormitorul, unde trebuie să avem lucruri pare. Dacă avem ceva, să fie par, obligatoriu. Fotografii cu două persoane. Şi în restul casei. E bine să nu pui poze singur. Putem pune două lumânări, două vaze, două flori, două statuete. Orice, dar să fie par.

Dacă vedem că totuşi nu se primeşte armonie, e bine să facem ritualul de curăţare a energiilor. În primul rând, ştim că dormitorul trebuie aerisit şi făcut patul după ce am dormit pe el.

Să încerci să nu laşi haine aruncate în dormitor, să fie dezastru. Important este să avem această ordine şi să punem un tablou care să ne arate un peisaj frumos, fără cascadă de apă. Cascada de apă nu e bună nici în sufragerie, nu numai în dormitor. Nicăieri nu e bună cascada. Specialiştii din feng shui ştiu că dragostea şi relaţia trebuie să funcţioneze, trebuie să iubim, dar să ne iubim întâi pe noi înşine. Tocmai de aceea, felul în care noi ne simţim se face şi armonia casei.

Citeste si Care e floarea care îţi aduce noroc în dragoste. Lidia Fecioru: „Dacă vrem să ne găsim jumătatea, este bine să primim această plantă”

Patul din dormitor se spune că nu trebuie să fie în faţa oglinzii niciodată. În dormitor e bine să nu ai oglinzi.

(…) Culorile pentru dormitor trebuie să fie alese cu grijă, pentru că feng shui-ul spune că pereţii ar trebui să aibă culori care să imite tenul nostru: ivoire, bej, roze, ciololatiu, maro. În tradiţii feng shui se spune că ar fi bine să evităm culorile lavandei, pentru că aceasta simbolizează castitatea.

Obiectele decorative de culoare roşie, nelipsite din casă

În plus, tot pentru a atrage dragostea folosim obiecte decorative de culoare roşie, pentru că acest truc va activa şi condimenta viaţa amoroasă. (…) În general ţine de cum ne simţim, pentru că atunci când intri în casă, ochii trebuie să curgă, nu să se înfigă în ceva. Trebuie să fie armonios. Dacă noi nu ne simţim bine în interiorul nostru şi nu ne simţim bine acasă, trebuie să schimbăm ceva care să ne aducă bucurie

”, a spus Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Citeste si Cum a reușit Lidia Fecioru să slăbească 30 de kilograme. În ce constă dieta disociată și cât durează