Lidl aduce la raft sâmbătă, 26 august, un produs foarte iubit de români. Reducerea este uriașă, dar stocul este limitat

Un produs iubit de români se va găsi la o reducere uriașă, pe rafturile Lidl, azi, 26 august. Trebuie să vă grăbiți, pentru că stocul este limitat.

26 aug. 2023, 09:28
Lidl aduce la raft sâmbătă, 26 august, un produs foarte iubit de români. Reducerea este uriașă, dar stocul este limitat
Ofertă de neratat, astăzi, la Lidl

Noi reduceri pe rafturile din supermarketurile Lidl, azi, 26 august. Un produs iubit de români și des folosit de gospodine se vinde la un preț mult mai mic față de cel inițial. Atenție, stocul este limitat!

Citește și: Produsul adorat de români în oferta Lidl de sâmbătă. E la reducere și are stoc limitat

Săptămânal, Lidl vine cu reduceri, care sunt valabile pentru o zi sau mai multe. De această dată, este vorba despre o campanie de weekend, care ține de sâmbătă, 26 august, până duminică, 27 august.

Deci, dacă ați rămas fără balsam de rufe sau vă doriți unul nou, cu un miros mai intens, găsiți la Lidl balsam „Cocolino”, la 870 de ml, la prețul de doar 21,99 lei.

Pe lângă balsamul de rufe, în catalogul Lidl mai apar la reducere și produse alimentare sau de înfrumusețare. Cârnații subțiri „Pikok”, care conțin carne de porc și de pui, pot fi cumpărați cu 9,49 lei, de la 15,99 lei.

Citește și: Cât câștigă un angajat la Lidl Spania, comparativ cu unul din România. Diferențe majore pe aceleași posturi

De asemenea, o pulpă de porc, fără os, de 100 de grame, are o reducere de 25%. Concret, de la 2,39 lei se va putea cumpăra cu 1,79 lei. Pentru cei care nu sunt adepții consumului de carne sau o evită din varii motive, pot opta pentru fructe, precum mango. Un mango are o reducere de 38%.

Tot weekendul acesta, de la Lidl se vor putea cumpăra șervețele cosmetive, în două straturi, din gama „Floralys”, la prețul de 3,99 lei, de la 6,99 lei.