Lidl aduce surprize uriașe în pragul Crăciunului! Gadget-uri de top la prețuri spectaculoase în următoarea perioadă

Lidl este unul dintre magazinele favorite ale românilor, iar acest lucru nu este deloc surprinzător! Prețurile senzaționale și produsele speciale pe care le putem găsi pe rafturi transformă Lidl în unul dintre cei mai apreciați retaileri de pe piața din România.

04 dec. 2023, 18:30
Lidl aduce surprize uriașe în pragul Crăciunului! Gadget-uri de top la prețuri spectaculoase în următoarea perioadă
Lidl aduce surprize uriașe în pragul Crăciunului! Gadget-uri de top la prețuri spectaculoase în următoarea perioadă

Lidl își surprinde plăcut clienții prin lansarea unei serii impresionante de oferte speciale, iar gama de produse va fi una extinsă, care include și gadget-uri inovative menite să aducă un plus de confort în viața de zi cu zi. În această săptămână, cunoscutul retailer aduce pe piață trei dispozitive remarcabile, fiecare caracterizat de particularități distincte și prețuri extrem de atractive, transformându-le în opțiuni ideale pentru cumpărăturile de sărbători.

Citește și: Ofertă Lidl, clienţii vor da năvală să aibă cămara plină de Crăciun. Produsele aşteptate de români înainte de Sărbători vin la super preţ de luni

Printre aceste noutăți se numără și aparatele de vidat, disponibile în două variante – de bază și premium – promițând să schimbe în mod radical modul în care conservăm alimentele. Versiunea clasică, care vine cu un preț avantajos de doar 99 de lei, include o serie de accesorii esențiale, precum garnitură de rezervă, rolă de folie, furtunuri de vidare și adaptoare. În schimb, varianta premium, la 169 de lei, aduce un plus de eleganță și funcționalitate, prezentând o suprafață din oțel inoxidabil și un dispozitiv integrat pentru tăiat folia.

Un alt dispozitiv inovator din această gamă este ceasul cu termometru cu proiecție, disponibil la un preț accesibil de 79,99 lei. Acesta impresionează prin capacitatea sa de a proiecta ora, orele de trezire și temperatura camerei pe perete sau tavan, oferind patru direcții de proiectare reglabile. Este alegerea perfectă pentru cei care caută un cadou practic și funcțional pentru casa lor.

Pe lângă aceste tehnologii moderne, Lidl aduce în prim-plan și instalațiile luminoase pentru bradul de Crăciun, disponibile în diverse dimensiuni și la prețuri variate între 14,99 și 49,99 lei. Acestea pun la dispoziție 8 efecte luminoase diferite, inclusiv efecte de flacără și lumină constantă, împreună cu un temporizator util de 6 ore.

Însă, oferta generoasă a LIDL în această perioadă nu se oprește aici. Magazinul propune o gamă diversificată de decorațiuni și dulciuri speciale pentru sărbători, de la globuri decorative din sticlă și plastic, la stickere de sărbători și figurine din ciocolată. Astfel, Lidl se transformă în destinația perfectă pentru cei care doresc să creeze o atmosferă festivă și plină de bucurie în propria locuință.

Citește și: Cadouri de sărbători de la LIDL pentru toţi clienţii! Condiţia simplă pentru a beneficia de ele